Gratis fragt over 500,-

  • 0

Strandtøj hos Twelve Roots

En afslappende dag på stranden eller ved poolen kræver ikke kun det rette strandtøj, men også det rette strandtilbehør. Med vores store udvalg af tunikaer og strandkjoler i lette materialer samt stilfulde strandhatte og solbriller, kan du skrue helt op for dit beachlook. Strandtøj giver en helt særlig feriestemning. De er uundværlig både før og efter en tur i vandet. Udover at beskytte huden mod solens stråler og lune efter en dejlig tur i vandet, så kan den ekstra beklædning være særdeles praktisk, når du skal gå en tur langs stranden eller op efter is og kolde drikkevarer.

Står du også altid og mangler den rette beklædning eller de rette accessories, når du er ved stranden? Bliv strandklar med stilsikre og komfortable looks. Match farverne på dit badetøj eller leg med forskellige nuancer og skabe et unikt udtryk. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af forskellige modeller, farver og størrelser, så du kan iklæde dig dine favoritter og nyde strandturen.

Hos Twelve Roots har vi samlet de bedste styles under én kategori, så du nemt kan shoppe det perfekte strandtøj – uanset hvor din næste drømmerejse tager dig hen.

Strandtøj til kvinder

Vores sortiment af strandtøj til kvinder byder på alt lige fra mini-, midi- og maxikjoler i lette materialer til strandbukser med vidde ben og korte nederdele med fine flæsedetaljer. Uanset om du er til et par bukser i prangende sommerfarver eller en oversized tunika i neutrale nuancer, så vil du kunne fuldende dit strandlook med sæsonens mest populære styles.

Hvad end du tilbringer din sommer ved det smukke Vesterhav i Danmark eller befinder dig på en skøn sandstrand et sted i Europa, så er det altid rart at kunne gå stilfuldt klædt. Det rigtige strandtøj kan nemlig give dit beachlook den perfekte finish.

Når ferien byder på sol og varme er det et musthave, at kufferten er pakket med de helt rette styles. Både solbriller, solhatte, strandtøj og sandaler er nødvendige til strandturene. Tænk løse linen bukser og oversized t-shirts, lette tunikaer eller mininederdele med skønne detaljer. Smukt strandtøj og moderigtige accessories er perfekte til en dag på stranden. Gå på opdagelse og lad dig inspirere af de mange fine styles her på siden.

Skab dit eget strandlook

Når sommeren melder sin ankomst og det igen er blevet tid til solrige dage og ture ved stranden, er det vigtigt at have det perfekte badetøj, strandtøj og de helt rette accessories. Dit strandlook består nemlig af alle de styles der sammen løfter dit look og gør tiden ved vandet komfortabelt og afslappende. Let og luftigt sommertøj er et absolut musthave, når kufferten skal pakkes til drømmeferien. En velpakket kuffert indeholder alt lige fra stilfuldt strandtøj til moderigtige accessories, så du kan skabe dit helt eget beachlook med forskellige farver, materialer og designs.

Hos Twelve Roots tilbyder vi strandtøj til enhver personlig stil – uanset om du er til et sporty, feminint eller elegant beachlook. Strandtøj skal være komfortabelt at have på, så du kan føle dig tilpas på en varm sommerdag ved stranden eller poolen.