Gratis fragt over 499,-

  • 0

Vero Moda tøj til garderoben

Vero Moda tøj er fra Bestseller som er Danmarks største modetøjskoncern. Virksomheden producerer og sælger en række anerkendte modemærker til kvinder. Vero Moda blev lanceret af Troels Holch Povlsen tilbage i 1987, og er et af mange brands i Bestseller-familien. Brandet henvender sig til den modebevidst kvinde, med et stort udvalg af lækkert kvalitetstøj til overkommelige priser. Med henblik på at levere den komplette garderobe, kombinerer Vero Moda basis styles og nye designs, der følger tidens tendenser.

Med tøj fra Vero Moda bliver det overkommeligt og simpelt, at sammensætte din personlige stil med forskellige items fra klædeskabet. Brandet leverer styles der appellerer til flere forskellige stilkerner: Klassisk, casual, feminin, enkel og rå. Forny stilen ved at mixe materialer, farver og mønstre, eller bland de forskellige stilarter for at skabe et spændende nyt outfit. Hos Twelve Roots er vi stolte af at forhandle Vero Moda tøj.

Brandet har mange års erfaring bag sig. De er passionerede og dygtige til, at producere kollektioner til kvinder, der ønsker at klæde sig efter sæsonens trends, farver og mønstre. Tøj fra Vero Moda er i dag en international modetøjsvirksomhed med mange kollektioner bag sig, og med flere tusinde butikker rundt omkring i verden.

Tøj fra Vero Moda i top design og kvalitet

Vero Moda tøj er et dansk modebrand i konstant udvikling. Brandet tilpasser sig en dynamisk verden, hvor mode og trends skifter hele tiden. Vero Moda er derfor meget spændende for os at samarbejde med, da de danner grundlag for en fleksibel og nem tilgang til nutidens mode. Hos Twelve Roots sørger vi for at udvælge de bedste styles og kollektioner til vores kunder.

Udover vores Vero Moda tøj kategori finder man også bukser, kjoler, skjorter, bukser, strik og t-shirts som er blevet udviklet gennem mange år, så de i dag har den helt optimale pasform. Vi følger konstant med i udviklingen af modebilledet. Dette gør vi for at kunne sammensætte et lækkert udvalg af produkter til vores kunder, der ønsker at følge nutidens trends og tendenser.

Vi sørger for at have et bredt udvalg af produkter og accessoires, der gør det let for dig som kunde at sammensætte din egen personlige garderobe. Økologi og bæredygtighed er i dag centrale kerneværdier i Vero Modas DNA. Vero Moda indarbejder løbende initiativer og miljømæssige aspekter i beslutninger og strukturer i deres forsyningskæde.

Det er for os en vigtig faktor, at vores samarbejdspartnere lytter til kunderne, og tænker på vores fælles fremtid. Med brandets kollektion AWARE by Vero Moda, forsøger de at mindske deres klimaaftryk, for at skåne miljøet mest muligt.

Tøj fra Vero Moda

Vero Moda tøj gennem mange år har vi opbygget et stærkt og solidt samarbejde med Vero Moda. Brandet designer flotte og enkle designs med smarte twists, som vi er stolte af at forhandle på vores webshop. Hos Twelve Roots har vi mange skønne og moderigtige varer, som vi kan tilbyde vores kunder. I vores sortiment finder du  Vero Moda tøj: jakker til enhver sæson, korte og lange kjoler, basic toppe og et stort udvalg af forskellige jeansmodeller. Vi ønsker at have et bredt udvalg af styles, så der er inspiration at finde for alle vores kunder.

Vi går ligeledes ikke på kompromis med kvalitet, og alle vores varer er til overkommelige priser. Vero Moda matcher derfor rigtig godt vores egne personlige ambitioner om at imødekomme vores kunder og gøre dem glade og tilfredse.

På tværs af vores kategorier kan du sammensætte nye yndlingssæt, eller blot finde nye items og matche med gode basis styles hjemme fra garderoben. Hos Twelve Roots kan vi garantere, at der er noget at finde til enhver smag. Vi opdaterer løbende vores produkter på vores hjemmeside og opfordrer dig til, at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi deler lækre styling-tips med mere.

Sæsonens modetendenser

Hos Twelve Roots kan du være på forkant med de nyeste trends og tendenser. Gør garderoben klar til enhver sæson, med skønne styles og lækre must-haves fra Vero Moda. Tøj trends forandrer sig fra sæson til sæson, men kendte klassikere forsvinder ofte ikke helt ud af modebilledet, men kommer tilbage med nye detaljer, former og farver. Derfor kan du bruge dine items hele året rundt og style dem på nye måder efter sæson og modetrends.

Sammensæt feminine styles ved at mixe kjoler og jeans, eller skab et råt udtryk med at par coatede bukser, en cool t-shirt og en lækker blazer i sæsonens farver, mønstre og materialer. Tilføj også skønne accessoires for at skabe mere kant til dit outfit.

Gå på opdagelse blandt Vero Modas tøj kollektioner, hvor du finder blomstrede kjoler og bluser, t-shirts og toppe med fine detaljer samt mange forskellige high waist, mid waist og flared jeansmodeller. Find dine personlige favoritter og bliv klar til den nye sæson.

vero moda logo dansk tøjmærk