Gratis fragt over 499,-

  • 0

Langærmet toppe – Uanset anledning

Mange forbinder en langærmet top med en klassisk ensfarvet bluse, men det behøver ikke at være tilfældet. Hos Twelve roots finder du massevis af langærmede toppe i forskellige farver og mønstre til at pifte dit outfit op, præcis som du ønsker det. Vi har langærmede toppe i mange afskygninger, så der er noget til enhver smag.

Langærmede toppe er et must have i enhver garderobe. Disse kan bruges uanset vejret, hvad end det er sommer eller vinter og kan bruges derefter, da vi har langærmede toppe i både tykke og tynde materialer. En langærmet top kan bruges i mange forskellige sammenhænge og kan styles på mange forskellige måder, med de ikoniske lange ærmer. Langærmede toppe kan bruges med en blazerjakke og et par jeans for et klassisk look der kan bruges både til arbejde og fritid, eller brug dem under en spencer kjole med et par smarte støvler for et stilet hverdagsoutfit. En langærmet top kan være det sikre valg, i enhver tøjkrise.

Langærmede toppe i mange afskygninger

Trods langærmede toppe er et klassisk eksempel på et must have i enhver garderobe, behøver den ikke at være en klassisk basis top. Vi har et stort udvalgt af langærmede toppe i forskellige farver og mønstre, så der er noget til enhver smag og anledning. Eksempelvis vores stribede klassiker Ruka, som fås i mange forskellige farver, er et sikkert bud på en lækker langærmet top der kan bruges både til festlige anledninger og til et fint hverdags sæt, afhængig af hvad du vælger at mixe den med. Man kan bruge dem præcis som man ønsker. Den kan eksempelvis bruges med et par brede jeans og et par fede sko for et simpelt hverdagslook, eller man kan sætte et par pæne bukser og en smart blazer til, med et par fede støvler for et mere formelt outfit.

Et mere enkelt bud på en klassisk langærmet top, er vores Nicca top som har mange fine detaljer med blonder langs ærmer og halsudskæring. En klassisk langærmet top der med små detaljer kan pifte ethvert look op. En tredje mulighed er vores Sulle model. Denne model har en fed detalje med en asymmetrisk halsudskæring, hvilket giver den et unikt udtryk til dit outfit. Style denne med et par fede jeans og en blazer for et stilet, men klassisk look, der holder til alle årstider.

Langærmede toppe følger tidens tendenser

Her hos os finder du alle former og farver for langærmede toppe til at holde din garderobe oppe med tidens mange tendenser. Hvad end du ønsker af farver, mønstre, draperinger blonder, knapper, kan du finder det her hos os. Hvis du blot ønsker en klassisk top, har vi selvfølgelig også et udvalg der passer til dig og din smag. Vores langærmede toppe fås også i forskellige udsnit og pasforme. Er du til V-halsede, højhalsede eller almindelig rund hals, har vi en mulighed der passer til dig og din stil. Der er altså mange forskellige lækre muligheder hvis du er på jagt efter en langærmet top.