Gratis fragt over 600,-

  • 0
Noisy May Pieces Vero Moda Y.A.S

Brands hos Twelve Roots

Hos Twelve Roots er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder de nyeste trends indenfor tøj og accessories. For os er det vigtigt at kunne præsentere vores kunder for et unikt udvalg af modetøj som rammer enhver personlig stil og budget. Vores tætte samarbejde med danske brands som Vero Moda, Pieces, Y.A.S og Noisy May, gør at vi som webshop kan stå 100% inde for de produkter du finder her på siden. I fællesskab med vores samarbejdspartnere har vi en klar ambition om, at bidrage til en mere bæredygtig modeindustri. Hos os og vores brands står ansvarlighed højt på agendaen. 

Shopping hos os skal være simpelt, overskueligt og inspirerende for dig som kunde. Derfor arbejder vi målrettet med at udvælge de produkter, som kan fuldende og optimere enhver kvindes drømmegarderobe. Vores brands arbejder hver dag på at skabe stilfulde og tidssvarende produkter, som vores kunder kan få stor glæde af til enhver sæson og årstid. Hos Twelve Roots støtter vi op om danske modebrands. Kvalitet og design er i høj prioritering når vi kigger efter nye brands til vores webshop - og vores kunder vil altid være vores fokuspunkt. Vores mål er at kunne inspirere og give enhver stilbevidst kvinde muligheden for at klæde sig moderigtigt til enhver anledning.  

Skandinavisk mode 

Hos Twelve Roots er vi vilde med den skandinaviske mode. Stilen er populær verden over for sin minimalistiske og enkelhed. Du vil derfor også opleve at vi primært forhandler danske brands her på shoppen. Vi har ikke en ambition om, at have en portefølje med tusindvis af brands og produkter - vi bestræber os derimod på at have et håndplukket udvalg af de nyeste trends og essentielle basis styles. At kunne tilbyde lige præcis det modetøj vores kunder efterspørger er en klar ambition for os som webshop.

Den skandinaviske stil er en perfekt cocktail mellem det komfortable og stilfulde udtryk. Med en simpel og afdæmpet garderobe bliver det nemmere at opgradere looket med farverige accessories og detaljer. Men skandi-moden rummer så meget mere end det. Stilen har bevæget sig over i en mere maksimalistisk trend med mønstermiks, farver og et oversized snit. Særligt populært er mixet mellem de naturlige og syntetiske materialer, som kan bidrage til et unikt og personligt udtryk. For os er det vigtigt at kunne opdatere vores kunder om de nyeste trends og tendenser inden for modeverdenen.