Gratis fragt over 499,-

Noisy May Pieces Vero Moda Y.A.S

Brands og tøjbrands til kvinder

Hos Twelve Roots er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder de nyeste trends indenfor modetøj og accessories. Derfor er vores brands heller ikke tilfældigt udvalgt. For os er det vigtigt at kunne præsentere vores kunder for et unikt udvalg af modetøj, som rammer enhver personlig stil og budget. Lige så vigtigt er det også at vi kan tilbyde styles der ikke går af mode, og som kan bruges sæson efter sæson. Vores tætte samarbejde med danske brands som Vero Moda, Pieces, Y.A.S og Noisy May, gør at vi som webshop kan stå 100% inde for de produkter som du finder her på siden. I fællesskab med vores samarbejdspartnere, har vi en klar ambition om at bidrage til en mere bæredygtig modeindustri. Hos os, og hos vores brands, står ansvarlighed højt på agendaen.

Shopping hos os skal være simpelt, overskueligt og inspirerende for dig som kunde. Derfor arbejder vi målrettet med at udvælge de produkter, som kan fuldende og optimere enhver kvindes drømmegarderobe. Vores brands arbejder hver dag på at skabe stilfulde og tidssvarende produkter, som vores kunder kan få stor glæde af til enhver sæson og årstid. Hos Twelve Roots støtter vi op om danske modebrands. Kvalitet og design er i høj prioritet når vi ser efter nye brands til vores webshop - og vores kunder vil altid være vores fokuspunkt. Vores mål er at kunne inspirere og give enhver stilbevidst kvinde muligheden for, at klæde sig moderigtigt til enhver anledning.

Skandinavisk brands modetøj

Hos Twelve Roots er vi vilde med den skandinaviske mode. Stilen er populær verden over for sit minimalistiske simple design. Du vil derfor også opleve at vi primært forhandler danske brands her på shoppen. Vi har ingen ambition om, at skabe en portefølje med tusindvis af brands og produkter. Vi bestræber os derimod på, at have et håndplukket udvalg af de nyeste trends og essentielle basis styles. At kunne tilbyde lige præcis det modetøj vores kunder efterspørger, er en klar ambition for os som webshop.

Den skandinaviske stil er en perfekt cocktail mellem det komfortable og stilfulde udtryk. Med en simpel og afdæmpet garderobe, bliver det nemmere at opgradere looket med farverige accessories og stilfulde detaljer. Men skandi-moden rummer så meget mere end det. Stilen har bevæget sig over i en mere maksimalistisk trend med mønstermiks, farver og et oversized snit. Særlig populært er mixet mellem de naturlige og syntetiske materialer, som kan bidrage til et unikt og personligt udtryk. For os er det vigtigt at kunne opdatere vores kunder om de nyeste trends og tendenser inden for modeverdenen.

Vi er stolte af, at kunne tilbyde vores kunder populære danske brands, der har kvalitet og design i fokus. Hos os vil du med sikkerhed kunne finde et brand som rammer din personlige stil.

Brands til enhver stil og budget

Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vores kunder populære brands som Vero Moda, Pieces, Y.A.S og Noisy May, der er både prisvenlige og stilbevidste. Vores brands har en ting tilfælles – de følger tidens trends og tendenser, så den stilbevidste kvinde altid kan gå moderigtigt klædt. Vi støtter op om danske brands, der hverken går på kompromis med kvalitet, komfort eller design. Tag fx et brand som Noisy May, der designer jeans som er både komfortable at have på, samtidig med at de har en fantastisk pasform og et stilfuldt design. Eller et brand som Pieces der følger sæsonens farver, og inspirerer kvinder til at skabe deres eget personlige look. Vero Moda er et klart musthave i enhver kvindes garderobe. Brandet tilbyder moderigtige styles og klassiske basis items til overkommelige priser. Eller et brand som Y.A.S., der leverer modetøj i den højeste kvalitet til den stilbevidste kvinder der elsker at eksperimentere med sin personlige styling.

Der er en årsag til at den danske mode vinder indpas på flere internationale scener. Det skandinaviske udtryk er særlig eftertragtet pga. sit stilrene, tidløse og simple design. Hos Twelve Roots mener vi bestemt også at danske brands kan tilbyde noget helt unikt, som man ikke finder andre steder.

Det kan ofte være bekvemmeligt, at følge moden og iklæde sig de mest populære modeller i tidens aktuelle farver, prints og snit. På den anden side kan der også være noget særligt over, at skille sig ud med sine egne personlige udtryk. Vores styles kan mixes og matches lige som du ønsker. Kombiner sæsonens klassiske musthaves med nye spændende styles, for at skabe et udtryk med lidt ekstra kant, eller gå med de stilsikre basisstyles, som aldrig går af mode. Mulighederne er mange med vores populære brands.

Danske brands hos Twelve Roots

Hos Twelve Roots elsker vi farver, mønstre og unikke designs – men vi er lige så vilde med det enkle, tidløse og minimalistiske udtryk. Vores brands har selvfølgelig unikke forskelligheder, men én ting har de tilfælles. Nemlig deres fokus på kvalitet og design. Derfor er vi også sikre på, at du hos os vil kunne finde noget der falder i din smag - uanset sæson og anledning. Er du på udkig efter gaven til din mor, søster eller veninde, så vil der helt sikkert også være noget der kan falde i deres smag.

Vores danske brands henvender sig til enhver kvinde, der har sin egen unikke stil. Dette gælder uanset om du er til det sporty look, det elegante udtryk, et casual look eller et råt udtryk. Vi bestræber os altid på at finde brands der rammer enhver personlig stil, og som har både kvalitet og design for øje. For os er det nemlig vigtigt, at kunne tilbyde vores kunder det bedste inden for modetøj og accessories.

Kvalitet er vigtigt for dig – og derfor også vigtigt for os. Vi er din personlige garanti for, at de styles og accessories du køber hos Twelve Roots har en så høj kvalitet, at de kan blive dine favoritter ikke bare i år, men også næste år.

Vi er altid på udkig efter nye brands, og sørger løbende for at præsentere vores kunder for de nyeste tendenser inden for skandinavisk mode. Har du spørgsmål til nogle af vores brands, så tøv ikke med at kontakte os. Vi besvarer hellere end gerne de spørgsmål, som du måtte have på hjerte.