Gratis fragt over 500,-

  • 0

Festival outfit tøj

Sommerens mange festivaller begynder så småt at nærme sig. Er du en af de heldige som skal til Roskilde Festival, Smukfest, Tinderbox eller en anden fed festival i år? Så er du måske allerede begyndt at overveje, hvad du skal have med i tasken. Uanset om festivallen strækker sig over en hel uge eller blot en enkelt dag, så er det en klar fordel at få det rette festival-outfit med. Og hvem siger man ikke kan være både praktisk og se moderne ud på én og samme tid?

Praktisk overtøj

Man kan aldrig helt regne med det danske sommervejr. Selvom der den ene dag kan være sol og høje temperaturer, så kan det sagtens være en helt anden vejrsituation dagen efter. Netop derfor er praktisk overtøj et must på den kommende festival. Regnjakken er en uundværlig beklædningsdel, når du skal pakke tøj til en af de mange festivaller her i Danmark. Med en regnjakke behøver du ikke gå på kompromis med dit festival-look. Der findes nemlig et hav af forskellige regnjakker som er både moderigtige og praktiske til sommerdage med regn og rusk

Varme trøjer

En varm trøje kan ende med at blive din bedste ven til årets festivaller. Uanset om vejrudsigten byder på regn og blæst, så kan en dejlig vamset trøje holde dig varm, når solen er gået ned og temperaturerne begynder at falde hen ad aftenen. Det der er virkelig fedt ved oversize-stilen er, at det er super komfortabelt og samtidig en del af det klassiske festivals-look. Derfor kan du også med god samvittighed iføre dig en sweater eller en strikket trøje i et oversized-look – og samtidig være med på moden. Det er da en win-win!

Bukser der passer til det hele

Det kan ofte være svært at få plads til det hele når der skal pakkes tøj og accessories til sommerens festivaller. Med et par klassiske jeans eller bukser får du mulighed for at skabe flere forskellige outfits. Et par jeans med slid-detaljer kan virkelig fuldende dit festivals-look, og give et casual og cool udtryk. Det kan være en fordel at have to eller tre par bukser at skifte imellem, da der på festivaller ofte kan være vådt og mudret.

Basic kjolen

Hvis vejret tillader det, så er en sød sommerkjole helt ideel til sommerens festivaller. Det bedste vil være at vælge en sommerkjole i et let og strækbart materiale. På den måde kan du føle dig komfortabel til hele dagen. Vælger du en basic kjole frem for en farverig eller mønstret kjole, giver det dig langt flere sammensætningsmuligheder med resten af dine styles. Synes du en basic kjole bliver for tidsløs og klassisk, så kan du nemt pifte den op med stilfulde smykker og trendy accessories.

Pift dit look op med accessories

Accessories har den fordel, at de nemt og hurtigt kan pifte et klassisk look op. Du kan derfor fuldende dit festivals-look med solbriller, smykker, hatte eller tasker. Solbriller kan dæmpe lyset fra solen og beskytte dine øjne, samtidig med at det ser super cool ud – det er da en win win. Der er flere gode grunde til at bære en sommerhat på årets festivaller. En bøllehat eller en kasket sikrer dig mod solens stråler og er en stilfuld måde at fulende dit outfit på. Den sidste uundværlige accessory, som du bare ikke kan undvære på en festival, er tasken. Med en lille og funktionel taske kan du have alle dine vigtigste ejendele med dig rundt på festivalspladserne. Det med praktiske valg til en festival er bæltetasken eller crossoveren. Bæltetasken har en god størrelse og passer til langt de fleste festivals-looks. Det samme gør sig gældende for crossoveren, og med begge tasker kan du have din personlige ejendele tæt ved hånden.