Gratis fragt over 499,-

  • 0

Pieces Strik

Strik bæres året rundt i forskellige former. Dette gælder veste, bluser, trøjer, cardigans og meget mere. Strik er en evig klassiker, og altid et must-have i den stilbevidste kvindes garderobe. Hos Twelve Roots har vi et stort udvalg af strik fra Pieces. Pieces producere og designer et væld af lækre strik i forskellige fine modeller og farver. Når vi går de køligere måneder i møde, og når temperaturen falder på de skønne sommeraftener, er det rart at kunne finde en lun strik frem. Dine strik skal derfor ikke kun være fast inventar af vintergarderoben, men bør være en del af din garderobe hele året rundt. Derfor bør du også have et varieret udvalg af lette sommerstrik og varme uldsweatere. Pieces har som nævnt et stort udvalg af strik, hvilket også vil sige at du kan finde en strik der passer til alle anledninger hele året rundt. Er du til tykke eller tynde striktrøjer, laver Pieces en model til dig. Det samme gælder når det kommer til cardigans eller veste. Udvalget af strik fra Pieces er meget bredt, hvilket gør at du kan finde den perfekte strik til dig, uanset hvilken pasform du ønsker, hvilken anledning du skal bruge den til og uanset hvilken type strik du står og mangler.

Pieces store udvalg af strik

Strik er ikke længere kun en praktisk og bekvemmelig overdel, der kun hører til derhjemme. Strik er blevet et moderigtigt item, der tilfører et trendy touch til dit outfit, og som kan styles på mange forskellige måder. Dette gør også at du kan bruge dine forskellige strik, uanset hvilken anledning du skal til. Pieces leverer flotte og lækre strikveste, striktrøjer og cardigans i en palet af smukke farver, tykkelser, designs og mønstre. I kollektionen af strik fra Pieces finder du striktrøjer med striber, multifarvede strikbluser, strik med lange ærmer, ribbede strik, strikveste og strik med hulmønster. Der er også et stort udvalg af forskellige strikveste i mange dejlige farver, modeller og pasforme. Du kan også finde lækre cardigans i forskellige faconer. Alle deres strik følger de nyeste modetendenser, er i super god kvalitet og til fornuftige priser.

Uanset din stil kan du finde en strik fra Pieces

Når vejret bliver gråt og trist, er det for mange blevet super populært, at trække i farverige styles. Blandt Pieces sortiment finder du skønne strik i sæsonens trendy farver. Er du ikke til det farverige look, har Pieces også et stort udvalg af enkle og tidsløse strik i neutrale farver i alle mulige forskellige strikkede styles. Her på siden finder du strik fra Pieces til enhver stil og anledning, der med garanti kan pifte ethvert outfit op. Gå efter et feminint look med en strikvest i pastelfarver, eller skab et afslappet og tidsløst udtryk med en oversized striktrøje. Hos Twelve Roots opdaterer vi løbende vores sortiment af strik fra Pieces, så vi altid har sæsonens fineste strik på lager. Hvis du er i tvivl om hvilken type strik der passer til dig, så kan du finde inspiration her på siden, og skab dit eget personlige look med strik fra Pieces.