Gratis fragt over 500,-

  • 0

Pieces Strik

Strikbluser bæres året rundt. Det er en evig klassiker, og et must-have i den stilbevidste kvindes garderobe. Når vi går de køligere måneder i møde, og når temperaturen falder på de skønne sommeraftener, er det rart at kunne finde en lun strik frem. Dine striktrøjer skal derfor ikke kun være fast inventar af vintergarderoben, men bør være en del af din garderobe hele året rundt. Derfor bør du også have et varieret udvalg af lette sommerstrik og varme uldsweatere.

Striktrøjer er ikke længere kun en praktisk og bekvemmelig overdel, der kun hører til derhjemme. Strik er blevet et moderigtigt item, der tilfører et trendy touch til dit outfit, og som kan styles på mange forskellige måder. Pieces leverer flotte og lækre strikveste, striktrøjer og cardigans i en palet af smukke farver, tykkelser, designs og mønstre. I kollektionen af strik fra Pieces finder du striktrøjer med striber, multifarvede strikbluser, strik med lange ærmer, ribbede strik, strikveste og strik med hulmønster. Alle deres strikbluser følger de nyeste modetendenser, er i super god kvalitet og til fornuftige priser.

Når vejret bliver gråt og trist, er det for mange blevet super populært, at trække i farverige styles. Blandt Pieces sortiment finder du skønne strik i sæsonens trendy farver. Er du ikke til det farverige look, har Pieces også et stort udvalg af enkle og tidsløse striktrøjer i neutrale farver. Her på siden finder du striktrøjer fra Pieces til enhver stil og anledning, der med garanti kan pifte ethvert outfit op. Gå efter et feminint look med en strikvest i pastelfarver, eller skab et afslappet og tidsløst udtryk med en oversized striktrøje. Hos Twelve Roots opdaterer vi løbende vores sortiment af striktrøjer, så vi altid har sæsonens fineste strik på lager. Hvis du er i tvivl om hvilken type strik der passer til dig, så kan du finde inspiration her på siden, og skab dit eget personlige look med strik fra Pieces.