Gratis fragt over 499,-

  • 0

Undertøj og strømper til kvinder

Undertøj er en essentiel del af enhver kvindes påklædning – uanset anledningen. Om det er til hverdag eller særlige lejligheder, er det vigtigt at føle sig godt tilpas i det inderste lag. Komforten spiller en vigtig rolle når det kommer til undertøj og strømper. Netop derfor går vi heller ikke på kompromis med hverken kvalitet eller design, når vi udvælger specifikke styles inden for undertøj og strømper til vores sortiment. Hos os kan du roligt vælge lige præcis de items der falder i din smag, uden at skulle gå på kompromis med dit velvære. Forestil dig bare et par strømper der ikke mister faconen, eller et par trusser der hverken sidder for stramt eller klemmer på en irriterende måde – hvem ønsker sig ikke det?

Der er absolut ingen grund til at gå på kompromis med det inderste lag tøj. Netop derfor finder du også en bred vifte af undertøj og strømper hos Twelve Roots, hvor både komfort og kvalitet er i højsædet. Da vi bærer disse items det meste af dagen, skal det selvfølgelig også være behageligt at have på – hele dagen.

Basic accessories til enhver anledning

Hos Twelve Roots ved vi hvor vigtigt det er, at have komfortabelt under og strømper til en hvilken som helst lejlighed. Derfor vil du hos os primært finde simple basisstyles – altså items der bare fungerer uanset anledningen. Selvom kun de færreste ser det inderste lag, så er komforten altså essentiel for vores samlede velbefindende.

Vores boxershorts fra Pieces har et ensfarvet design, der gør dem populære til en hvilken som helst anledning. Modellen er designet i et åndbart og stretchy materiale, og så har de elastik i taljen for ekstra god komfort. Denne style er særlig populær til hverdag, og derfor vil du også kunne finde dem året rundt her på shoppen.

Vores udvalg af undertøj og strømper spænder over alt lige fra sokletter, ankelstrømper og klassiske strømper til nylonstrømper og strømpebukser. Strømpebukserne fås i to forskellige tykkelser, så der er et par til ethvert look. Denier er en måleenhed der bruges om tætheden af strømper, strømpebukser og nylonstrømper. Udtrykket fortæller altså med andre ord hvor gennemsigtige strømperne er. Strømper med en tæthed på 20 denier, er en tynd strømpebuks som er perfekt til både forår og sommer. Denne type strømpe bruges ofte under en fin kjole i byen, da den skaber et elegant udtryk til det festlige look. Strømpebukser med en tæthed på 40 denier, er derimod et super praktisk alternativ til jeans eller bukser i efterårs- og vinterperioden.

Sørg for at have et bredt udvalg af forskellige strømper i klædeskabet. Der skal gerne være sokletter til de klassiske loafers, ankelstrømper til de smarte sneakers og klassiske strømper til de chunky støvler. Har du strømper til enhver situation og lejlighed, så er mulighederne mange!

Pift dit look op med stilfulde strømper

Glitterstrømper er blevet et moderigtigt valg, når det kommer til styling af det helt rette look. Strømperne er blevet utrolig populære, da de kan tage dit outfit til et helt nyt niveau. Hos os finder du derfor glitterstrømper i flere forskellige farver og modeller. Det er blevet enormt moderne at bruge dem i både sneakers og den lidt lavere støvle, samtidig med at de matcher farverne i dit outfit.

Der skal være plads til forskelligheder – også når det kommer til valg af strømper. Derfor finder du både glimmerstrømper i neutrale farver, i prangende farver samt i forskellige print. På den måde kan du frit matche dine favoritter med dit outfit og skabe dit ønskede look. Det er helt op til dig, hvorvidt dit look skal have et tvist eller du blot ønsker at holde det simpelt. Strømperne fås i størrelserne 36-38 og 39-41. Vakler du mellem to størrelse, så anbefaler vi dig at vælge den største for bedst mulig komfort. Find dine nye glitterstrømper hos Twelve Roots til hverdag, til festen eller til jobbet.

Undertøj og strømper tidløse design

Er du også en af dem der aldrig får opdateret garderoben med nyt undertøj og nye strømper? Måske fordi det ofte kan være en dyr fornøjelse at købe? Det behøver slet ikke at koste en formue, når du shopper undertøj og strømper her hos os. Vi har nemlig et bredt udvalg af undertøj og strømper i lækre kvaliteter og til fornuftige priser. Vi ved nemlig godt, at undertøj og strømper måske ikke står øverst på shopping-listen, men det gør dem ikke mindre vigtige i klædeskabet. Når du shopper undertøj og strømper hos os, bliver der luft i tøjbudgettet til de lidt mere spændende styles ved siden af.

Hos Twelve Roots bestræber vi os på, at kunne tilbyde en bred vifte af både basisstyles og items med et tvist. Fælles for alle basisstyles er deres tidløse design, der tillader os at bære dem året rundt. Uanset om det er til hverdag eller fest, så kan basisstyles skabe fundamentet for ethvert look. Vores basisstyles er både enkle og komfortable, så du kan føle dig tilpas i det inderste lag hele dagen. Det skal være nemt for dig som kunde at klikke de items hjem du står og mangler – på den måde frigives der mere tid til de lidt sjovere styles på shopping-listen.

Klæd dig på med stil fra inderst til yderst, med vores brede sortiment af undertøj og strømper til kvinder.

Hvordan bør undertøj og strømper vaskes?

Selvom der i langt det meste undertøj er angivet en vaskeanvisning på maks 40 grader, så anbefaler Sundhedsstyrelsen, at både undertøj og strømper vaskes ved minimum 60 grader. Det er nemlig først her bakterierne forsvinder. Noget undertøj kan derimod kun klare en vask på 30 til 40 grader, og ved nogle materialer er håndvask endda nødvendigt. Undertøj og strømper i sarte materialer kan med fordel vaskes i en vaskepose, for at skåne dem mest muligt under vaskeprocessen.

Når der vaskes på lavere grader skånes miljøet langt mere, da vaskemaskinerne vil bruge mindre energi på at varme vandet op ved de lave temperaturer. Man bør dog ikke gå for meget på kompromis, når det kommer til bakterierne. Er du i tvivl om hvordan du bør vaske dit undertøj og dine strømper, så overvej hvilke materialer tøjet er lavet i, eller følg blot de viste vaskeanvisninger.