Gratis fragt over 500,-

  • 0

Hvad er Vero Moda?

Vero Moda er et dansk tøjbrand, der leverer stilfulde og moderne styles til overkommelige priser. Brandet blev introduceret i 1987 af grundlægger Troels Holch Povlsen, og er en af Bestseller-familiens første brands. Vero Moda henvender sig til den modbevidste kvinde. De tilbyder lækkert kvalitetstøj, der følger den aktuelle sæson og tidens trends som flæser, blonder, draperinger og farverige print. Vero Moda forhandles i over 45 lande og er i dag et af Europas største modebrands til kvinder.

Vero Moda tilbyder et stort udvalg af curve-, maternity-, petite-, tall-, og bæredygtige kollektioner. AWARE By Vero Moda er en kollektion der indeholder 91% mere bæredygtigt materiale. Kollektionen henvender sig til kvinder, der ønsker at følge nutidens mode og samtidig bidrage til en mere bæredygtig verden.

Vero Modas kollektioner mixer skønne must-haves med lækre hverdagsklassikere, der er uundværlige i garderoben. Skab et blødt og fint udtryk med lette materialer, farver og mønstre, eller fremhæv en mere rå stil ved at tilføre dit outfit lidt kant med slid detaljer og vilde print. Med et bredt sortiment af alt fra Vero Moda kjoler, toppe og bukser til jeans, strik og jakker, vil der være noget at finde til enhver smag. Gå også på jagt i skønne accessories, der kan fuldende dit look. Hos Twelve Roots har vi et stort udvalg af Vero Moda tøj. Gå på opdagelse og lad dig blive inspireret.

Vero Moda Petite

Vero Moda Petite er skræddersyet tøj til kvinder, der er under 165 cm høje. Tøjet er designet med fokus på de rigtige proportioner, så du kan føle dig både elegant og tilpas i tøj der matcher din kropsfigur. Oplever du udfordringer med pasformen? Vero Modas Petite kollektion sørger for, at du altid har masser at både afslappede og formelle lejligheder.

TIPS & TRICKS TIL DIG DER ER PETITE:
#1: KJOLELÆNGDEN
Den korte kjole er super god, da den skærer over knæene og derfor vil få benene til at se længere ud. Hvis du er til længere kjoler, kan maxikjolen også være behjælpelig. Du kan style kjolen med et par høje sko for at komplementere din længde.
#2 HØJTALJEDE BUKSER
Højtaljede bukser er perfekte hvis du har lidt kortere ben. Et par bukser med vidde kan få dine ben til at syne længere, da den løse pasform giver bukserne lov til at svæve over gulvet.
#3 PUFÆRMER & SKULDERPUDER
Overkroppen kan også komme til at se længere ud, når du vælger de rigtige overdele. Jakker og bluser med skulderpuder og pufærmer, kan tilføje skulderen lidt ekstra højde og fylde.

Vero Moda Kollektioner

Find outfits der passer til dig. Shop plus size-, maternity-, tall og petite kollektioner fra Vero Moda.

Vero Moda Curve & Plus Size er målrettet kvinder med mere fyldige former. Vero Moda tilbyder et bredt udvalg af moderne styles til den kurvede figur. Vero Moda Tall henvender sig til kvinder, der er mere end 175 cm høje. Her er der i designprocessen taget højde for de ekstra centimeter.

Vero Moda Maternity Wear er designet til kommende mødre, der ønsker at føle sig både feminine og komfortable under hele graviditeten.

Blandt Vero Modas store udvalg af jeans, kan du finde alt fra slim fit jeans til mom jeans. Klassiske skinny jeans er lette at style, og et must-have i basisgarderoben. Vero Modas kjoler findes i mange forskellige længder og former.

Brug de korte kjoler over et par jeans og med en lun strik i de kolde måneder. Strik og cardigans er en vigtig del af efterårs- og vintergarderoben. Vero Moda har et stort udvalg af basis strik og sæsonbetonede trøjer med fine detaljer. Jakker og frakker findes i mange varianter. Vero Moda har designet et stort sortiment af uldfrakker, trenchcoats og dynejakker. Hos Twelve Roots har vi bredt et udvalg af blazere, overgangsjakker og vinterjakker fra Vero Moda.

Vores Favoritter

Hos Twelve Roots ELSKER vi de skønne styles fra Vero Moda. Vi har samlet vores bud på nogle lækre produkter, der er et must-have i garderoben. Lad dig inspirere af vores store udvalg af Vero Moda tøj.