Gratis fragt over 500,-

Pieces Strik Pieces T-shirt Pieces Bluser Pieces Cardigans Pieces Leggings Pieces Bukser Pieces Jakker Pieces Vinterjakker Pieces Blazer Pieces Kjoler

Pieces Bukser

Pieces bukser er et must-have i basisgarderoben. Brandet leverer bukser i høj kvalitet og til fornuftige priser. I deres sortiment finder du lækre basisstyles der aldrig går af mode, og som nemt kan matches med sæsonbetonede items til enhver anledning. Når du investerer i et par bukser fra Pieces, kan du forvente at kvaliteten er i top. Pieces bukser indeholder typisk bomuld, polyester og elastan. Elastanen gør bukserne strækbare og elastiske, hvilket giver både komfort og fleksibilitet samt en rigtig smuk pasform. Polyester er et slidstærkt fiber, der forlænger holdbarheden af tøjet og gør dine bukser modstandsdygtig over for både vand og sollys.  Polyester hverken krøller eller krymper i vask. Bomuld er et komfortabelt og slidstærkt naturprodukt, som har en høj absorberingsevne, og samtidig føles super blødt mod kroppen.

Brandets kollektion af bukser er skabt ud fra modens trends, med fokus på detaljerne. Pieces bukser findes i forskellige modeller, længder og størrelser. Her på siden finder du både mid waist bukser og high waist bukser, bukser med brede ben og med flared cut, jersey bukser og sweat pants, skinny fit jeans og wide jeans, mom jeans og ankel jeans. Du vil også kunne finde et bredt udvalg af jeans med smarte slid-detaljer samt mønstrede bukser i flotte farver, der følger tidens modetendenser.

Uanset om du er på udkig efter et par nye klassiske sorte jeans i skinny fit, eller et par moderne højtaljede jeans med wide, så kan du gå på opdagelse og finde inspiration her på siden. Hvis du står og mangler et par nye komfortable favoritbukser, der både kan styles til jobbet, studiet og weekendens festligheder, så kan du med garanti finde dit nye par blandt vores store sortiment af bukser fra Pieces. Gå på jagt i vores store udvalg, og opdater garderoben med skønne bukser fra Pieces.