Gratis fragt over 499,-

Pieces Cardigans

Pieces er et af vores dejlige brands og har en række af lækre produkter i deres sortiment. En af disse produktkategorier er Pieces Cardigans. Pieces Cardigans kommer i mange forskellige facetter så der er noget til enhver smag. Hos Twelve Roots elsker vi alt med strik. Dette gælder alle former for strik. Hos Pieces forhandler de alle former for strik; strikveste, striktrøjer, strikkjoler, cardigans og meget mere. En striktype alle kan bruge er cardigans. Cardigans fra Pieces er super lækre og kommer i mange forskellige typer så du altid kan finde en der passer til dig. Cardigans kommer i mange afskygninger, og her på siden er ingen undtagelse. Vi har et fint udvalg af cardigans fra Pieces. Er du til korte eller lange, knapper eller ingen knapper, lommer eller ingen lommer? Du finder lidt af hvert her på siden, i alle mulige forskellige modeller.

Cardigans fra Pieces i alt slags vejr

Cardigans er et stykke tøj der kan bruges i alt slags vejr. Det er en perfekt beklædningsgenstand året rundt, da du kan style den præcis som du ønsker. Brug den i vintertid, både indendørs når du sidder inde og hygger med familien og udendørs under din vinterjakke. Brug den i sommertiden som en ekstra trøje udover dit outfit. En cardigan kan bruges ud over hvilket som helst outfit, men har du en lukket cardigan med knapper, kan denne også bruges med et par fede bukser eller jeans som en simpel men super fin overdel. En cardigan er nemlig også super fin alene, da knapper og en pæn udskæring kan gøre en kæmpe forskel i forhold til hvordan dit look ser ud. Detaljer på tøjet har en stor indvirkning i forhold til at få dit outfit til at skille sig ud. Derudover kan du style dit outfit med din cardigan med en masse lækre accessoires så du får det helt perfekte outfit til den anledning du skal bruge den til. Uanset om det er hverdag eller fest.

Cardigans fra Pieces i mange afskygninger

Cardigans fra Pieces kommer i mange former og farver. De fås i et hav af fine modeller som er perfekte i alle tænkelige måder. De kan bruges i alt slags vejr, fordi de kommer i mange typer af modeller. Som sagt kan de både bruges i sommer og vintertid, under din jakke eller som en ekstra trøje. Derudover kan de bruges i alle anledninger fordi de kan styles på et hav af forskellige måder. Brug den alene med et par fede bukser. Brug den udover dit outfit med et par bukser og en fin top eller T-shirt. Brug den udover en fin kjole for et ekstra fint lag til dit look. Det er udelukkende fantasien der sætter grænser for hvordan du kan bruge din cardigan, og det er helt op til dig hvordan du ønsker dit look. Uanset hvilken facon eller farve du ønsker, kan du i blandt vores udvalg finde en masse forskellige cardigans til at pifte din garderobe op. Gå på jagt i vores sortiment og find den cardigan fra Pieces der passer til dig.