Gratis fragt over 499,-

  • 0

Bluser i mange former og farver

Bluser kommer i mange afskygninger, og definitionen på bluser er meget bred. Bluser er egentlig et begreb der dækker over stort set alle overdele. Dette kan både dække over strik og vævninger. Bluser dækker over alt fra skjorte-lignende overdele til strikkede trøjer. Det er en klassisk beklædningsgenstand vi alle har i vores garderobe, da det er noget vi alle bruger næsten dagligt, da det er noget der kan sættes sammen med mere eller mindre alt. Hos Twelve Roots er udvalget af bluser stort. Vi har bluser i mange forskellige former og farver, så du altid kan finde en bluse der passer til dig, og hvilken anledningen den skal bruges til. Vores udvalg indeholder en del forskellige typer af bluser, da de kommer i mange forskellige former og farver og endnu vigtigere med mange forskellige lækre detaljer. Bluser er nemlig et stykke tøj der både er perfekt til hverdag og fest, da den kommer i så mange forskellige facetter og med mange forskellige detaljer.

Vælg din bluse efter anledning

Bluser kommer som sagt i mange afskygninger og du kan derfor vælge din bluse ud fra anledningen den skal bruges til. Skal du til mere festlige arrangementer er en skjortebluse helt perfekt. Vi har et meget bredt udvalg af flotte og elegante skjortebluser med forskellige typer pasforme og detaljer. Derudover har vi også et stort udvalg af klassiske basis bluser som kan bruges til hverdag og som kan sættes sammen med andre stykker tøj på en hel masse forskellige måder. Dette kunne for eksempel være en helt klassisk langærmet bluse, som kan bruges i utrolig mange sammenhænge. Hvordan du vælger at sætte dit outfit sammen er udelukkende op til dig og din personlige stil og fantasi. Styling er det der ultimativt er med til at sætte et præg på dit outfit, og der kan de helt små detaljer i din bluse være helt afgørende. Hver en detalje gør noget ekstra for dit sæt tøj og din udstråling. Vi har bluser med mange fine detaljer som høj hals, fine knapper, flæser og blonder, forskellige typer ærmer som puf eller ballonærmer og fine mønstre som alle er med til at give dit look et lille ekstra pift.

Bluser hos Twelve Roots

Som tidligere nævnt har vi et meget bredt udvalg af bluser hos Twelve Roots. Kig vores webshop igennem og find en bluse der passer til dit behov. Leder du efter en kortærmet bluse er det noget vi kan klare her hos os. Vi har et stort udvalg af alle typer af bluser. Vi har skjortebluser, strikbluser, langærmede bluser og meget mere. Hver af disse slags kan bruges i forskellige sammenhænge og styles på et hav af forskellige måder. Dette er også noget der kommer an på hvilken type bluse du har med at gøre, og det giver derfor mening at have et bredt udvalg i din garderobe så du har en masse muligheder uanset anledningen. Vi bestræber os efter at kunne beklæde kvinder efter alle kropstyper. Derudover ønsker vi også at have et udvalg af bluser der kan passe alle og i alle sammenhænge.