Gratis fragt over 499,-

  • 0

Pep dit outfit op med accessories

Smarte og lækre accessories pifter dit outfit op, når du både skal på arbejde eller til fest. Accessories fuldender dit look og kan bruges på mange forskellig måder. Ordet accessories dækker over mange forskellige ting som, sko, tasker, smykker og mere. Herpå Twelve Roots har vi accessories fra Vero Moda og Pieces og kan tilbyde dig disse til meget fornuftige priser. Kvinder i dag har vidt forskellige stile og der er også det der gør det spændende for os at vejlede dig i de forskellige nuancer der er indenfor dette. Vi har både rå smykker, elegante øreringe og feminine halskæder. Men det kan også være et smart scarf eller en sej taske. Det er op til dig at fuldende dit look med den accessories der passer til dig. På vores instagram kan du se forslag til hvordan de kan styles.

Accessories er en følelse

Køb af en accessories er en tilstand af følelse, man skal mærke efter hvad der virker for en selv. Accessories er med til at vise din stil. Din stil skifter typisk løbende alt efter hvad du skal og hvordan du har det. Så der er ingen regler for hvilke accessories du skal købe eller kan bære, det er kun fantasien der sætter grænser. Så spring ud og vis dine følelser gennem accessories og tjek vores sortiment på shoppen.

Kvalitet og pris på accessories

Manger kvinder har mange accessories i deres garderobe og trenden ændres hele tiden. Hos os følger vi moden på accessories løbenden og arbejder efter at have aktuelle accessories på vores shop hele tiden. Vi har et lille men godt udvalg på lager. Priserne er meget fornuftige og kvaliteterne er gode, så du kan roligt shoppe dine accessories hos os. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.