Gratis fragt over 500,-

Lækre cardigans i mange varianter

Cardigans er noget vi alle bør have i vores garderobe. Det er et stykke tøj som kan bruges i mange forskellige sammenhænge og på alle tidspunkter af året. Hvordan du vil bruge din lækre cardigan er helt op til dig selv. Der er et hav af muligheder og forskellige kombinationer hvor din cardigan kan komme til sin ret på den helt rigtige måde. Du kan bruge din cardigan i mange forskellige sammenhænge, da dette afhænger meget af hvilken type cardigan du vælger. Cardigans kommer i mange forskellige variationer. Hos Twelve Roots har vi et stort udvalg af forskellige modeller. Både lange og korte cardigans. Cardigans uden lukning og cardigans der lukkes med knapper. Vi har derudover også cardigans i en hel masse forskellige farver og materialer. Vi har lækre farverige cardigans, men du kan også finde en simpel ensfarvet cardigan i neutrale farver, hvis det er mere din stil. Du kan altså nemt finde en cardigan der passer perfekt til dig og dit outfit.

Cardigans hele året rundt

Cardigans er et ekstra stykke tøj du kan bruge udover dit outfit, men en lækker cardigan med knapper kan også bruges for sig selv, som en super fin overdel. Dette betyder også at du kan bruge din cardigan året rundt. Hvad end det er sommer og du bare lige mangler en ekstra trøje at tage udover dit outfit på en kold sommeraften, eller om det er i de kolde vintermåneder og du mangler lidt ekstra varme, så kan denne findes her hos os. Udover at en cardigan har den funktion at den skal holde dig varm, skal den selvfølgelig også være stilfuld og være med til at fuldende dit outfit. Dette kan gøres i mange kombinationer, da en cardigan kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Den skal passe til enhver anledning, både når det kommer til funktion og selvfølgelig udseende.

Find den rigtige cardigan til dig

Som sagt så kommer cardigans i mange former og farver. Vi har fra vores forskellige mærker et stort og varieret udvalg af cardigans i mange farver og med mange forskellige detaljer, så den kan passe til det behov du ønsker opfyldt. Vi har både korte og lange modeller. Derudover har vi også nogle skønne modeller med hætte på. Vi har også nogle lækre modeller der lukkes med knapper, eller nogle der står åbent. Du kan altså vælge præcis den model du ønsker så den passer dig og det formål du ønsker at bruge den til. Brug den udover dit normale hverdags outfit som en ekstra lille detalje, eller skab dit sæt tøj med cardiganen i fokus som en lækker overdel. Vælger du en af vores modeller med knapper, kan denne bruges som en lækker strik og kan styles med mange forskellige underdele. Uanset hvilken model du vælger, kan de styles på en lækker måde ved hjælp af nogle fine accessoires. Vores cardigans kommer også i forskellige tykkelser og materialer. Vi har nogle lækre tykke strikkede cardigans, som er perfekt når det bliver lidt koldere. Dog har vi også flere tynde modeller som fungere fint som en ekstra lille trøje.