Gratis fragt over 499,-

  • 0

Pieces Vinterjakker

Vinteren er over os, hvilket betyder at vi skal have fat i en lækker vinterjakke. Hos Twelve Roots har vi et stort udvalg af forskellige vinterjakker. Pieces Vinterjakker kommer i mange forskellige former og farver og er en vigtig ting for alle at have i deres garderobe. Når det kommer til vinterjakker er funktionalitet en vigtig del. Den skal kunne holde dig varm, men dette betyder ikke at man skal gå på kompromis med udseendet. Det er nemlig stadig vigtigt at din vinterjakke er pæn og at du føler dig godt tilpas når du har den på. Der er derfor mange faktorer der spiller ind når du skal finde den helt rigtige vinterjakke til dig. Hos Twelve Roots har vi lidt af hvert når det kommer til vinterjakker fra Pieces. Er du til lange eller korte modeller? Med eller uden hætte? En vild farve eller en mere neutral? Uanset hvad du ønsker idg, har Pieces lavet en model der kan passe til dine behov. Gå på jagt i vores store sortiment af vinterjakker fra Pieces og find din nye lækre vinterjakke.

Vores udvalg af vinterjakker fra Pieces

Vi har som sagt et stort lækkert udvalg af vinterjakker fra Pieces. Prøv eksempelvis at se vores lækre model Jamilla, som er helt perfekt til de kolde måneder. Den er lang, har hætte, lommer i hver side og er super varm. Udover dette har den en dobbelt lynlås, hvilket også gør den super smart hvis du eksempel skal cykle. Mange af vores vinterjakker fra Pieces har denne dobbelt lynlås for at gøre jakken så brugbar og funktionel som muligt i alle tilfælde. Derudover har vi en masse jakker med ekstra lukning i halsen så du kan holde dig ekstra varm. Dette er eksempelvis vores Felicity model. Den indeholder også en masse gode detaljer som giver dig en masse varme. Den har som sagt ekstra lukning i halsen, en god stor hætte, dobbelt lynlås, lommer i begge sider og så er den lidt ekstra lang så den varmer godt omkring benene. Derudover har vi også nogle gode korte modeller som eksempelvis vores Ninama model. En fin klassisk kort jakke med lommer i begge sider, hætte og med mulighed for at spænde ekstra ind omkring halsen.

De små detaljer på vores vinterjakker fra Pieces

Hver af vores mange vinterjakker fra Pieces har nogle fine små detaljer. Dette kan eksempelvis være knapper langs lynlåsen, et bindebånd i taljen eller et bestemt mønster eller farve. Vores lækre model Bee kommer for eksempel i en lækker tofarvet model. Dette giver den et super fedt udtryk, da den skiller sig lidt ud i mængden. Denne jakke er også udstyret med en god stor hætte, dobbelt lynlås og så er den lavet på 100% genanvendt polyester. Materialet på vinterjakken er også en super vigtig detalje, da den både skal kunne holde på varmen, men samtidig skal den også sørge for at holde dig tør i regnvejr eller snevejr. Gå vores mange jakker fra Pieces igennem og se om du kan finde den perfekte vinterjakke til dig og dine behov i den kolde vintertid.