Gratis fragt over 600,-

  • 0

Pieces Kjoler

Kjoler kan bæres hele året rundt. Selv på en kedelig grå tirsdag er det muligt at hoppe i en kjole fra Pieces. Kjoler kan styles til enhver årstid, og derfor er det også vigtigt at klædeskabet har et udvalg af kjoler til enhver sæson og lejlighed. Hos Twelve Roots er vi vilde med kjolerne fra Pieces. De leverer et bredt udvalg af stilrene og moderne kjoler til overkommelige priser, som gør dem tilgængelig for modebevidste kvinder i alle former og størrelser. Deres sortiment af kjoler byder på korte, midi og lange kjoler i basic designs og med stilrene detaljer, print og farver.

Anskaffer du dig en basiskjole fra Pieces, vil den skabe glæde i mange år frem. Basic kjoler har som regel et minimalistisk udtryk, der aldrig går af mode, og som er lette at style med dine sæsonbetonede items hjemme i klædeskabet. Pieces kjoler følger tidens trends og sæsonens farver. Vi opdaterer løbende vores sortiment af Pieces kjoler, så du har mulighed for at optimere garderoben med de nyeste modetendenser. Har du mod på at bevæge dig ud i farverige og mønstrede modeller, er det bare at lade sig inspirere af de mange moderigtige styles her på siden. Med de mange forskellige designs og farver, er der rig mulighed for både at finde en fin luftig sommerkjole, eller en festkjole til årets begivenheder.

Du kan pifte kjolerne op eller ned lige som du har lyst til. Style din Pieces kjole med et par fine sandaler til sommer, eller med en lun strikvest og et par jeans til vinter. Til de ekstraordinære lejligheder, kan du tilføje et par høje hæle og dine favoritsmykker for et fint og festligt look. Mulighederne er mange med kjoler fra Pieces, og det er kun din fantasi der sætter grænserne for hvordan dit personlige look skal udtrykkes. Få inspiration her på siden, og opgrader din garderobe med tidsløse basiskjoler og moderigtige styles.