Gratis fragt over 499,-

  • 0

Lækre bløde Leggings

Leggings er blevet mere moderne, og en vigtig del af kvinders garderobe. Det smarte ved Leggings er de kan sammensættes i mange forskellig kombinatione, og de er virkelige gode at bruge under kjoler eller tunica, hvis man ikke vil have en tykke bukser under. De har gennem de sidste mange år virkelig slået igennem som en vigtig mode varer til kvinder. Du kan få leggings i utallige modeller, kvaliteter og farver, som både kan bruges alene eller under eks. en nederdel eller en kjole. Bomulds leggings bruges meget under kjoler og nederdel i efterår og vintersæson som en smart kombination eller bare for at kunne holde varmen bedre.

Det er også blevet meget moderne, at bruge sine leggings som en slags buks, ligesom træning tights. Det er blevet moderne af sammensætte sine leggings med en oversize t-shirt eller hættetrøje. Bomulds leggings kan købes året rundt og vi har den hele tiden på lager i sort. Hvis du vil have lidt mere lækker leggings, så har vi også i nylon med stretch.

Her får du super lækker kvalitet der sidder rigtig godt. kvaliteten gør at den holder sig rigtig flot i vask. Moden har i mange år udviklet mange smarte mønstre og striber og det går du heller ikke glip af når du skal vælge dine leggings. Her har vi løbende nye kvaliteter med dyre mønstre som leopard mønster. Vi følger hele tiden trenden på dette område og fokusere på at købe de smarte nye mønstre løbende. Mønstret leggings bruges også tit til festlige lejligheder.

Jeans leggings

Kombinationen af almindelige leggings og jeans er blevet et hit. Vi har også her et godt udvalg af jeans leggings. Det er kvaliteter der ligner almindelige jeans, men er med super meegt stretch. De er utrolig behagelige at have på og fåes i mange forskellige vaske, så du kan finde den leggingsmodel der lige ville passe til dig. Vores mærker som Pieces og Vero Moda har et flot udvalg af disse smarte jeans leggings. Mange kalder disse for jeggings da de er jeans relaterede. De laves i ensfarvet vaske som mørke blå, mellem blå og lyse blå vaske. På disse jeans vaske kan du få med og uden slid på lår og knæ.

Flere jeggings modeller findes også med huller, og det er virkelig noget der hitter i moden lige nu. Kombinationen er det feminine med en flot kjole, og med et par jeggings under, til at give det et mere hverdags look. Hvis du om foråret skal have sandaler eller snickers på, kan du hos os finde leggings i ankle længder. Disse går lige til dine ankler så du har lidt bart hud ned til skoen. Det gør dit outfit lidt lettere at se på og er bare super smart og moderne. Vores almindelige leggings og vores jeans leggings kan du med fordel købe flere par, da du på mange af dem vil få en bedre pris ved køb af flere stk. Næsten alle vores leggings og jeans leggings kan vaskes på 40 grader i vaskemaskinen.

Vi anbefaler kraftigt at vende vrangen ud på dine legging inden du vasker dem, så holder de bedre. Jeans leggings med huller i anbefales at vaske i pose da de ellers kan gå mere op ved hullet. Når du køber mørke jeans, anbefaler vi at du vasker dem før brug og alene de første par gange da der kan være overskuds farve i. Husk at læse vaskeanvisningen inden.