Gratis fragt over 499,-

  • 0

Strikbluser

Strikbluser er et super lækkert stykke tøj at have i sin garderobe, da det er noget der kan bruges i super mange forskellige sammenhænge. Strikbluser er perfekt i mange sammenhænge, da de både kan være super elegant til mere formelle anledninger, men også er perfekte til hverdagsbrug. Hos Twelve Roots har vi en masse forskellige strikbluser, med både korte og lange ærmer. Strikbluser er noget vi alle har i vores garderobe, og det er der god grund til. Strikbluser er nemlig et stykke tøj der kan bruges i utrolig mange sammenhænge, da de båd er enkle og elegante. Når du skal finde en strikbluse der passer til dig, skal du fokusere på at finde en pasform som matcher din kropstype. Der findes måde tætsiddende og løse modeller, så det skulle være muligt at finde en der passer til dig. Vi har derudover strikbluser i alverdens farver og nogle enkelte med mønstre, så du kan finde en strikbluse der matcher dig og din personlige stil.

Strikbluser til festlige anledninger og til hverdag

Strikbluser kan også bruges hvis du skal til fest, fødselsdag eller noget helt tredje. Det hele handler simpelthen om stylingen af din strikbluse. Brug den sammen med en nederdel og en blazer for et super fint og festligt look. Du kan også sætte en fin strikbluse under en simpel spencer og med et par lækre støvler for et smart look der både fungere til hverdag og fest. Mulighederne er uendelige, det er helt op til dig. For at give dit festlige look nogle ekstra fede detaljer kan du altid pifte dit look op med en masse accessoires. Dette kan eksempelvis være en fin taske eller nogle lækre smykker. Du kan også sætte din enkle strikbluse til et par fede jeans for et simpelt men lækkert hverdagslook. Mulighederne er mange med vores store udvalg. Strikbluser er også et perfekt stykke tøj til bare at have på derhjemme, da stort set alle vores modeller er super behagelige at have på da der er produceret i fine bløde materialer.

Strikbluser med lækre detaljer

Vi har som tidligere nævnt, hos Twelve Roots et stort udvalg når det kommer til strikbluser. De fås i mange forskellige modeller og med mange forskellige detaljer. Vi har både tynde strikbluser og tykke, så de kan bruge på alle tidspunkter i året. Derudover er der både med korte ærmer og lange ærmer. Vores strikbluser fås både med pufærmer og ballonærmer som kan være med til at gøre en stor forskel for hele dit outfit og være med til at give dit outfit nogle ekstra detaljer. Vi har også strikbluser med en lynlås i halsen og en høj krave, der giver din strikbluse et helt nyt look. Vores strikbluser fås også med forskellige typer krave. De findes både med V-hals, rund hals eller en firkantet halsudskæring. Ønsker du en strikbluse med høj hals, er dette også noget du kan finde her hos os. Vi får nye modeller ind af døren hele tiden, så vi altid er oppe i tiden med de nyeste trends og tendenser når det kommer til strikbluser og andet.