Julegaver byttes indtil 5. januar

Hverdagskjoler

Mange forbinder kjoler med festlige arrangementer og lune sommerdage. Men hvorfor skal kjoler kun være noget vi iføre os til særlige lejligheder, eller når vejret ikke indbyder til andet? Hverdagskjoler kommer i mange forskellige farver, designs og stilarter, der gør det nemt at kombinere dem med dine favoritter i klædeskabet.

Der findes et væld af forskellige måder, hvorpå du kan styles din favoritkjole. Hold det simpelt og minimalistisk med en klassisk kjole i neutrale farver og style den med et par sneakers eller støvler. Hvis du derimod ønsker at pifte dit hverdagslook op, så kan du med fordel style en farverige drøm af en kjole med funklende smykker og stilfulde accessories. Mulighederne er mange med stilfulde hverdagskjoler fra vores populære mærker.

Blandt vores sortiment af hverdagskjoler finder du kjoler der har et nordisk og stilrent udtryk. Det tidløse design gør det muligt at bære kjolerne året efter år. De er et musthave uanset sæson, da de kan fremhæve din personlige på bedste vis, når du vælger at kombinere dem med de rette accessories. En hverdagskjole skal være komfortabel at have på – hele dagen. De må gerne have et simpelt udtryk og være designet i et luftigt og let materiale, så de kan bæres året rundt.

Hverdagskjoler skaber en feminin kontrast til de klassiske denim jeans. Netop af den årsag, kan de to styles med fordel kombineres i et fuldendt look. Tilføj en strikpullover eller en lækker cardigan i de kølige måneder.

Hverdagskjoler hos Twelve Roots

Hos Twelve Roots finder du hverdagskjoler til enhver personlig stil og kropsfacon. Vores udvalg af hverdagskjoler omfatter alt lige fra feminine lange kjoler til afslappede kjoler i et løst snit. Fælles for alle vores hverdagskjoler er, at de kan bruges på jobbet, studiet eller til en dag derhjemme.

Hos os finder du hverdagskjoler til DIT budget. Du behøver ikke spendere en formue på kjoler, når du med mærker som Vero Moda, Y.A.S, Pieces og Noisy May kan holde dig inden for tøjbudgettet. Selvom du finder kjoler til fantastiske priser her på siden, så går vi aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller design. Det er vigtigt for os, at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af kvalitetsbetonede styles, som kan holde år efter år.

Vores store sortiment byder på ensfarvede kjoler og kjoler i prangende farver. Strikkjoler og skjortekjoler samt kjoler med forskellige prints. Uanset hvilken type kjole du falder over, så kan din nye favorit nemt kombineres med jeans og striktrøjer. En enkel hverdagskjole kan sagtens piftes op til et festligt look med et par høje hæle og funklende smykker. Hverdagskjoler behøver altså ikke kun bæres til hverdagssituationer, begrebet forklarer blot, at kjolerne kan bæres hverdag – også til dagligdagens gøremål.

Er du på udkig efter en mini, - midi – eller maxikjole? Måske en kjole med korte ærmer eller lange ærmer? En kjole i et simpelt design eller med stilfulde detaljer? Ingen kvinder er ens og netop derfor tilbyder vi lidt af det hele. Vi har kjoler til forskellige kropstyper og den individuelle smag – samt ammevenlige hverdagskjoler. Kjoler er simpelthen bare fantastiske. Derfor mener vi også at alle kvinder skal have mulighed for at iføre sig en trendy hverdagskjole.