Gratis fragt over 499,-

  • 0

Pieces tøj til kvinder

Pieces er et dansk fashion brand, under Bestseller-koncernen, som designer smart moderigtigt tøj og accessories til unge piger og kvinder. Bestseller-koncernen er et familiedrevet modetøjsfirma, der blev grundlagt i 1975 af stifter Troels Holch Povlsen. Pieces blev etableret i 2003 og er en af grundstenene i Bestseller-familien. Pieces er i dag et internationalt brand med forhandlere i hele Europa. Brandet henvender sig til den modebevidste kvinde, der følger tidens trends, og som kan lide at sætte præg på deres personlige look. Pieces værdsætter simple og trendy designs, som kan sammensættes på utallige måder, og som er klassiske must-have produkter i enhver kvindes garderobe.

Pieces har et stort fokus på unge individualister, som går op i miljø og bæredygtighed. Derfor arbejder brandet konstant med at implementere bæredygtige initiativer i produktionen af deres produkter. Hos Twelve Roots forhandler vi et bredt udvalg af Pieces kollektioner, og er vi stolte af, at samarbejde med et dansk brand, der arbejder for en mere bæredygtig fælles fremtid. Vores tætte samarbejde, gør det nemmere for os, at sammensætte de produkter der passer til vores kunders stil på Twelve Roots. Vi tilbyder derfor Pieces tøj til kvinder, som ønsker at være med på moden uden at skulle betale en formue for det. Hos finder du produkter fra Pieces til både hverdag og festlige lejligheder. Vi forhandler bl.a. bukser, kjoler, bluser, strik og jakker samt skønne accessories. Lad dig inspirere og udfordr din personlige stil med moderne og simple designs. Shop Pieces tøj til kvinder og find lige præcis dét du står og mangler.

Vi forhandler med tøj fra Pieces

Hos Twelve Roots lægger vi meget tid og passion i, at udvælge de bedste produkter og kvaliteter til vores kunder. Vi har mange års erfaring indenfor køb og salg af tøj til modebevidste kvinder, og udvælger derfor de designs til shoppen, der giver mest mening for os og for dig som kunde. På vores webshop har du derfor mange muligheder for, at supplere dine egne styles i klædeskabet med nye items, eller købe et komplet sæt, der fuldender dit look. Kombinationsmulighederne er mange, og når modebilledet kontinuerligt ændrer sig ved vi, at det kan være en jungle at finde rundt i hvad der er in i denne sæson, og hvilke materialer, farver og mønstre der er moderne til næste sæson.

Pieces er et dansk modebrand, der følger tidens trends og tendenser. De leverer enkle og smarte designs, der både er moderne og lette at style, og som kan bruges år efter år. Vi holder Jer opdateret med de nyeste styles fra Pieces, og modtager hver uge nye varer fra det danske brand på vores webshop. Vores basis varer fra Pieces vil være at finde hele året rundt. Det er typisk produktkategorier som t-shirts & toppe, undertøj & strømper, bukser og strik i basis farver. Disse produkter vil også være at finde i nye farver og mønstre, afhængig af sæson, og vil derfor være på lager i begrænset omfang. Vores store udvalg giver dig mulighed for at blive inspireret og sammensætte lige netop det outfit der passer til dig. Har du spørgsmål om materialer, størrelser eller generelt om modetrends, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at se dig på shoppen.

Modetøj og accessories fra Pieces

Pieces er et brand, der tilbyder prisvenligt modetøj til stilbevidste kvinder. Brandet leverer smarte styles og skønne accessories i stilrige designs og til budgetvenlige priser. Deres vision er at inspirere kvinder til at skabe deres eget unikke look og udtryk. Deres sortiment er derfor meget bredt, og du vil som kunde derfor kunne finde både accessories, tasker, jeans, smykker, kjoler, toppe og tørklæder fra Pieces på vores hjemmeside. Brandets mission er at give enhver kvinde mulighed for at skabe et unikt look, hvor deres personlighed får lov af skinne igennem. Pieces gør det let at style og kombinere forskellige items med deres simple og unikke designs. Mix og match basis varer med sæsonens farver, materialer og print.

Style en Pieces skjorte under en lækker blød strik eller sammen med et par smarte mønstrede leggings. En af tidens helt store modetrends er kjoler, der kan bruges hele året rundt. Kjoler fås i forskellige længder. Både korte, - midi- og maxikjoler, er populære til alle anledninger og årstider. Om sommeren er det de farverige luftige kjoler der hitter, og til efteråret er det de langærmede kjoler i brændte jordfarver som brun og varme røde og orange farver som er super populære. Kjoler er fine at style med en lun strik og et par jeans eller strømpebukser til vinter. Det tilføjer lidt ekstra til outfittet og kan give kjolen et helt nyt udtryk, og muligheden for at holde varmen i de kolde vintermåneder. Gå ind på shoppen og se vores store udvalg af kjoler, striktrøjer, leggings og bukser fra Pieces.

Pieces - Skandinavisk inspireret design

Pieces omfavner og lader sig inspirere af den skandinaviske mode. Den skandinaviske stil er kendetegnet ved at være minimalistisk og enkel med små simple og unikke detaljer. Derudover værdsætter vi en garderobe der indeholder komfortable styles, og som får os til at blende ind. Det er de små personlige detaljer i den skandinaviske stil, der får os til at skille os en smule ud og giver og mulighed for at personaliserer vores egen stil. En god basisgarderobe er nem at overskue og gør det lettere, at supplere med farverige og mønstrede styles og accessories, der kan pifte looket op til forskellige lejligheder. Detaljerne er med til at give kant og personlighed til outfittet. Med en god og solid basisgarderobe, kan man ofte undgå tøjkriser der opstår fordi man mangler de simple basisdele.

Basisvarer behøver ikke være kedelige. Eksperimenter med kontraster, mønstre og materialer ved at kombinere en lækker basis t-shirt med et par løse denim jeans, en smart oversize blazer, et par glimmersokker og fede sneakers. Det giver både personlighed til dit outfit og er samtidig super komfortabelt. På vores webshop kan du finde et stort udvalg af basisvarer fra Pieces, der kan opgradere din garderobe og gøre stylingen lidt nemmere. Se vores store udvalg af lækre basis styles, der er et must-have i garderoben, og match det med nogle skønne sæsonbetonede styles fra Pieces.