Gratis fragt over 499,-

Striktrøjer året rundt

Striktrøjer findes i mange forskellige afskygninger. Både når det kommer til farver, udskæringer, striktyper og meget mere. Hos Twelve Roots har vi et kæmpe stort udvalg af striktrøjer til enhver smag og anledning. Striktrøjer kan bruges hele året rundt. Både sommer, vinter, forår og efterår. Hvad end du er til mønstre, farver eller noget helt tredje, har vi en striktrøje der passer til dig og dit behov. Vi har mange forskellige slags striktrøjer. Både striktrøjer med lange eller korte ærmer. Vi har derudover også striktrøjer med høj, rund eller v-hals.

Striktrøjer er en klassisk beklædningsdel, alle har i deres garderobe. Der fines et hav af forskellige striktrøjer, der kan bruges året rundt og til forskellige anledninger. Striktrøjer er noget vi alle bruger, specielt i vinter- og efterårsperioden, som en lækker varm strik når man sidder inde og hygger sig i varmen. Men striktrøjer er også noget vi alle bruger på en kold sommeraften, når vi sidder ude, til forskellige arrangementer eller med familie og venner.

Style din striktrøje

Striktrøjer kan som sagt bruges i mange sammenhænge og til mange anledninger. Brug din striktrøje med en lækker underdel med et par fede støvler eller sneakers i det kolde vintervejr. Brug også en lækker let striktrøje udover dit outfit om sommeren for et ekstra lag på dit outfit. Er du generelt til lag-på-lag outfits er striktrøjer et perfekt bud på et ekstra lag der samler hele dit sæt. Pift sættet op med et par smarte sko, nogle lækre accessoires som smykker og andre fine detaljer.

Striktrøjer kan styles på så mange forskellige måder. Dette kommer an på hvad du bruger af forskellige accessoires og hvad du sætter til striktrøjen. Du kan eksempelvis bruge en oversized striktrøje udover en lækker bomuldskjole med et par smarte sko eller støvler, for et super smart look der kan bruges året rundt. Striktrøjer kan altså styles og bruges på mange måder, og kan være med til at definere dit outfit.

Mange typer af striktrøjer

Der findes utrolig mange typer af striktrøjer. Både i forhold til tykkelsen på trøjen, type af strik og selvfølgelig om strikken er med mønstre eller farver. Striktrøjer er et super godt stykke tøj at have i garderoben fordi det er noget der kan bruges året rundt, da du både kan have tykke og tynde striktrøjer i din samling, så du har en striktrøje at tage på uanset årstid eller anledning.

Striktrøjer kommer også i mange forskellige typer i form af forskellige strikketyper. Her hos Twelve Roots har vi strik i mange forskellige typer strik. En af de mest almindelige striktyper er den klassiske ribstrik som du også finder et stort udvalg af hos os. Det er den type man ofte ser i strikkede bluser og i klassiske striktrøjer. Derudover har vi også en del striktrøjer strikket i single jersey eller interlock. Vi har også et stort udvalg af striktrøjer med forskellige mønstre og farver så uanset om du leder efter en klassisk basic strik i klassiske farver eller en farverig strik, så kan du finde noget der passer til din stil.