Gratis fragt over 499,-

  • 0

Pieces Blazer

Her hos Twelve Roots har vi et kæmpe stort udvalg af blazere fra Pieces. Pieces designer og producere en masse lækre blazer i alverdens former og farver. Blazere er et fantastisk stykke tøj der kan være med til at løfte dit outfit. Brug din blazer sammen med hvad som helst. Med en blazer fra Pieces kan du redde enhver tøjkrise. Blazere kommer nemlig i mange forskellige modeller, hvilket gør at du kan finde en model der passer til dig og dine formål. Her Hos Twelve Roots elsker vi vores blazere fra Pieces. Det gør vi fordi de har et stort udvalg af mange forskellige typer. Du kan både få figursyede blazer og oversized modeller så du kan bruge dem uanset hvordan du foretrækker at den skal sidde. Vi har også både kraftige og lette modeller, så du kan tilpasse det helt efter hvad du ønsker. Derudover kommer de i så mange dejlige farver, så man kan mixe og matche ud fra sin personlige stil.

Blazer fra Pieces til din tøjkrise

Blazeren er et stykke tøj der har været i vores bevidsthed i mange år. Mange forbinder blazeren med et mere fint stykke tøj, som noget man kun benytter sig af i mere formelle sammenhænge. I dag er blazeren blevet et stykke tøj vi ser hver dag i gadebilledet. Dit sæt tøj kan sammensættes på så mange måder med en blazer, så det kan passe til alle sammenhænge. Brug din blazer med et par fede jeans og sneakers for et super fedt klassisk hverdagslook, eller sammensæt din blazer med en flot kjole og et par støvler for et mere formelt udtryk. Mulighederne er så mange, og det er kun dig der sætter grænsen. Vores blazere fra Pieces er super gode da de kommer i så mange forskellige modeller. Hvad end du er til en oversized model eller en der sidder mere til, har vi et lækkert udvalg til dig her på siden. Du kan også vælge at pifte dit outfit op ved at vælge en af vores flotte farverige blazere fra Pieces.

Blazer fra Pieces på alle årets dage

Som tidligere nævnt er blazere fra Pieces et stykke tøj der kan bruges i mange sammenhænge. Det er et stykke tøj der kan bruges hele året rundt, til alle lejligheder, fordi den er så enkelt. Om sommeren er en blazer et godt stykke tøj at kunne bruge som en sommerjakke og om vinteren kan du skabe et lag-på-lag outfit ved at sammensætte et outfit med en langærmet bluse og en blazer udover. Vores oversized blazere fra Pieces er også super fede med en af vores mange højhalsede strik. Dette er et perfekt hverdagsoutfit til de kolde vintermåneder, som stadig ser fantastisk ud. Udover dette er der mange andre muligheder for hvordan du vælger at style din blazer. Pointen er nemlig bare at en blazer kan styles præcis som du ønsker, og er et stykke tøj der passer sammen med det meste. Gå på jagt i vores dejligt store udvalg og find en blazer der passer til dig og de anledninger du mangler det helt perfekte outfit til.