Gratis fragt over 499,-

  • 0

Vero Moda

Vmnio Jacket Noos Black

499,00

Vero Moda

Vmgaida Ls Coat Vma Black

749,00

Vero Moda

Vmuppsala Jakke Black

499,00

Vero Moda

Vmcallie Jacket Black

379,00

Vero Moda

Vmoctavia Coat Boos Black

449,00

Vero Moda

Vero Moda Ls Blazer Black

379,00

Vero Moda Jakker

Vero Moda Jakker er et musthave året rundt. Man ved aldrig hvordan det danske vejr arter sig, og derfor bør enhver stilbevidst kvinde have et udvalg af jakker og frakker til enhver anledning. Generelt er overtøj det første vi bemærker, når vi møder nogen på gaden. Derfor er overtøj et vigtigt element når det kommer til vores personlige stil.

Hos Twelve Roots har vi et bredt udvalg af jakker fra Vero Moda. Her på siden vil du finde forskellige modeller, snit og farvekombinationer, der kan fremhæve din personlige stil på fineste vis. Uanset om du er på udkig efter en lang model, som kan holde dig varm i vinterkulden eller en kort denim jakke til sommerens anledninger, så vil du med garanti kunne finde en i vores sortiment, der passer til netop dit behov.

Jakkerne fra Vero Moda er unikke på hver deres måde. De tilbydes både i korte modeller og lange modeller, med ærmer og uden ærmer, som blazerjakke eller denimjakke, i et lige snit eller oversized fit – kort sagt: Der findes altså en Vero Moda jakke til en hvilken som helst stil, sæson og anledning.

Hos Twelve Roots er vi meget kvalitetsbevidste – det samme er vores brands. Vi mener ikke at man behøver gå på kompromis med hverken kvalitet, design eller pris. Kvalitet er en vigtig faktor når det kommer til vores overtøj. Overtøjet skal gerne skal holde sæsonen ud og samtidig være styles vi kan tage frem igen året efter, hvis det er det vi har lyst til. Vores udvalg af Vero Moda jakker er samtidig i et prisniveau som alle kan være med på. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder et unikt udvalg af styles, som kan falde i enhver kvindes smag.

Vero Moda jakker til enhver sæson og anledning

Enhver kvinde bør have muligheden for at bære stilfuldt overtøj til hverdag, og samtidig kunne trække i en elegant jakke til de finere arrangementer. Vero Moda tilbyder trendy jakker i de flotteste designs. Derfor vil du her på siden finde både casual og formelle jakker og frakker til enhver anledning.

Måske er du på udkig efter en ny vinterjakke som kan holde dig varm i de kolde måneder? En vinterjakke behøver ikke kun at være praktisk, den må også gerne have et moderigtigt design. Derfor finder du altid stilfulde jakker fra Vero Moda her hos os. En lang jakke kan passe perfekt til de daglige gåture i skoven, hvor den kan lune godt omkring benene. En sådan model kan derimod være en smule upraktisk, hvis du ofte cykler rundt til de daglige gøremål. Her kan en kortere model måske være mere oplagt, eller måske bare en model der kan lynes op i siderne.

Men ved aldrig hvordan det danske sommervejr arter sig. Den ene dag er det koldt og gråt, og den næste dag kan man nyde de høje temperaturer, når solen står højt på himlen. Sommersæsonen kan derfor ofte være lidt mere vanskelig når det kommer til valget af overtøj. En tynd jakke er genial til de lune sommeraftener, hvor en let vatteret jakke kan være passende til en gåtur under en overskyet himmel. Nogle er mere kuldskær end andre, derfor ved du også bedst hvad der passer til netop dit behov.

Er du en af dem der altid står og mangler den helt perfekte overgangsjakke til foråret og efteråret? Det kan ofte være vanskeligt at finde frem til en jakke med en passende længde og tykkelse. Hos Twelve Roots har vi svaret! Den klassiske trenchcoat som bare aldrig går af mode, kan bidrage med utallige muligheder til dit outfit. Trenchcoats findes både i lange og korte modeller, med og uden bindebånd, i et væld af farver og med de flotteste detaljer. Det helt rette valg til overgangen – hvis du altså spørger os.

Fuldend dit look med en stilfuld jakke

Blazerjakker til kvinder er blevet en trend i gadebilledet og på de internationale modescener. Den populære style findes efterhånden i et væld af forskellige farver, materialer og designs, der kan styles til en hvilken som helst anledning og sæson. Med en stilfuld blazer har du en helt oplagt mulighed for at skabe et unikt tvist når du sammensætter dit outfit, eller tilføje et ekstra lag på de køligere dage. Blazerjakken er nemlig en perfekt style til at supplere lag på lag-stilen. Det er blevet en populær modetrend at mikse materialer, farver og mønstre på kryds og tværs. Og hvem kan ikke lide at klæde sig praktisk, komfortabelt og trendy på én og samme tid? Når du lader flæseærmerne på skjorten eller de broderede detaljer på blusen titte frem under blazeren, skaber du et unikt og personligt udtryk samtidig med at de ekstra lag kan være afgørende for din komfort.

Når du skal vælge den rette blazer er det væsentligt at overveje hvad der vil passe til din personlige stil. En figursyet blazer kan fremhæve dine former på den fineste vis, hvorimod en oversized blazer tilføjer et casual tvist til dit look. Ligesom med meget andet tøj, kan det være relevant at overveje hvilke træk du ønsker at fremhæve. En blazer med skulderpuder kan fx komplimentere din silhuet og skabe kontrast mellem overdel og underdel. Farvevalget kan ligeledes være et suverænt supplement, når der skal tilføjes lidt ekstra til dit look. Det kan være du ønsker at pifte dit outfit op med en prangende farve der skaber kant, eller en neutral farve i sort, hvid, grå eller beige der kan komplimentere dit look på en fed måde.

Med en smuk blazer kan du gå moderigtigt klædt til både hverdag og fest. Skab et casual udtryk ved at tilføje en oversized blazer til dit elegante sommerlook, eller kombinér din blazer med en skjorte og et par jeans til dagene på kontoret. Hvordan du vælger at style din blazer er helt op til dig selv.

Vores udvalg af jakker og frakker fra Vero Moda, giver dig utallige muligheder for at skabe noget nyt og anderledes. Udforsk vores univers af Vero Moda jakker til overkommelige priser og klik dine nye favoritter hjem til sæsonens anledninger. Vores tidløse valg af styles giver dig mulighed for at kunne tage dine personlige favoritter frem igen år efter år.