Gratis fragt over 499,-

Lækker bløde og smarte strik til dig

Strik er en varer alle kvinder bruger, både sommer og vinter. Vi har flere forskellige modeller og kvaliteter til virkelig fornuftige priser. Med strik har du mange måder at kombinere dine sæt tøj på. Du kan bruge dem som et funktionelt stykke tøj med varme i, men de fleste bruger strikken som en fashion varer. Man kan med strik lave mange kvalitets muligheder som passer til årstid og sted. Det der gør den unik er at den bruges til næsten alle trends, som basic, fest, boheme, classic osv. Strik med rund hals er meget populære med en skjorte nedenunder, og kombineret med et par seje jeans har du et fedt hverdags sæt. Farver er et vigtigt element i dag hos vores kunder, de elsker at få pang farver på deres tøj. Det giver et frisk pust i gadebilledet og hos folk at man i dag tør at kombinere mere farverige sæt. Kvaliteterne på vores strik er meget blandet og består af eks. uld, bomuld og soft acrylic. Strik lavet i soft acrylic er lette og lækre bløde i kvaliteten. Denne kvalitet holder rigtig godt på farven i vask. Mange af vores trøjer kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 eller 40 grader, men sørg altid for at læse vaskeanvisningen, da alt uld skal håndvaskes. Det er altid en god ide at vende vrangen ud på dit tøj når du vasker dem.

Flot udvalg til dig af din hverdags strik

Vi forhandler Vero Moda & Pieces strik og arbejder på løbende at udvidde vores sortiment. Vores udvalg er primært basic og dagligdags strik, som vores dejlige kunder kan bruge i hverdagen. Det absolut vigtigste for Twelve Roots er at vores kunder bruger og får glæde af de varer de køber hos os. God service og glade kunder er et MUST for os. Vores udvalg følger den trend der er og vi får løbende nye modeller og farver så du altid kan hente ny inspiration hos os. Vores priser ar meget konkurrence dygtige og gør at du har mulighed for at have flere strik i forskellige modeller og kvaliteter i dit klædeskab. Vero Moda og Pieces er rigtig dygtige til at udvikle nye strik og vi hos twelveroots.dk bruger meget tid til at udvælge de strik vores kunder efterspørger. Korte trøjer i lækker farve, sat sammen med et par sweat pant, så har du det optimale hjemme hygge sæt til din weekend afslapning. Bluser med rund hals er absolut en af vores bedst solgte varer og er populær året rundt. Turtleneck modellen er populær i efterår og vinter sæson, den er lidt kortere end en rullekrave så man kan stadig se noget hals ved denne. Mærket Y.A.S er vores lidt mere eksklusive brand, her kan du få strik med en lidt højere kvalitet designet af Y.A.S. Disse styles er meget efterspurgt til den der gerne vil have lidt anderledes type strik. De er virkelig flotte.  Du kan på en del af vores strik opnå rabat ved køb af flere stk.

Strik i mønstre og striber

Vores styles følger den mode der er og ændres løbende. Vi har strik med V-hals, rund hals og turtleneck, fra mærkerne Pieces, Vero Moda og Y.A.S, så du har mange kombinations muligheder. Farvede trøjer med mønster og striber er meget efterspurgt. Designet strik med mønster og striber finder du også i Y.A.S sortimentet. Basic ensfarvet toppe er stadig vores bestseller og mange vil gerne have dem i en farve. Derfor har vi altid et bredt udvalg af disse strik så du har mange valgmuligheder. Vi tilbyder vores kunder en bred vifte af andre kategorier der passer til strikken, som bukser, jeans, t-shirt, skjorter og legging.

Strik cardigan i lange og korte modeller

Vi har også et mindre udvalg af strik cardigan. Cardigan er en model der hele tiden er i vores sortiment. Kvaliteten i disse modeller er mange gange lidt kraftigere og bruges tit over skjorter og tunica. Men der er mange måder at bruge denne model på. Fordelen med en strik cardigan er at den kan stå åben, så man kan se det stykke tøj man har nedenunder. mange har en ensfarvet cardigan og en mønstret top nedenunder for at pifte sættet op. Mange kvinder bruger også cardigans som en ekstra varme kilde på kølige dage og til afslapning i hjemmet. Strik cardigan anbefaler vi du vasker i hånden så du skåner modellen og kvaliteten. Vi tilbyder rabat på flere styles ved køb af flere styk. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde de varer du ønsker og mangler i den garderobe.

Lidt info om strik

Man kan ikke helt fortælle hvornår strik blev opfundet, men man mener ordene "knytte" og "binde blev udbredt i europa i 1500-tallet og 1600-tallet og for alvor kom frem. Strikning i Danmark har i århundrede været meget populær i private hjem og det har her i det 21 århundrede kommet meget frem igen. Den danske kvinde har et rigtig godt forhold til strik. måske det skiftende vejr i Danmark, med de 4 årstider har haft en stor betydning for dette. Industrien i europa og asien har udviklet sig rigtig meget de sidste årtier og har i dag meget focus på miljøet. Fabrikker har fået meget bedre strik maskiner og de er blevet meget bedre til at håndtere spild. Det er vigtigt for os at vores leverandøre har meget fokus på dette og gør noget aktivt. Vi har i Danmark en tradition for at ville værne om miljøet og gøre det vi kan for at hjælpe og det gør vores samarbejdspartnere også. Vero Moda og Pieces har meget fokus på bæredygtighed og miljø, samt fokus på trivsel for de ansatte på fabrikkerne.