Gratis fragt over 499,-

  • 0

Om Twelve Roots

Historien om Twelve Roots

Velkommen til Twelve Roots - webshoppen hvor du finder de nyeste trends indenfor modetøj og accessories.

Twelve Roots er en dansk webshop, etableret i 2021. Vi har gennem de sidste 16 år drevet tøjbutikker på hhv. Fyn og Sjælland. Igennem årene har det været en fornøjelse at følge vores dygtige og seje personale skabe en unik og hjertevarm atmosfære blandt vores kunder. Lige præcis den atmosfære ønsker vi at bringe videre til vores webshop.

Hos Twelve Roots har vi en klar ambition om at blive dit foretrukne inspirationsunivers. For os er det vigtigt at kunne tilbyde vores kunder en bred vifte af stilfulde styles og accessories til enhver sæson og anledning. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere et unikt udvalg af håndplukkede produkter, som kan fuldende enhver kvindes drømmegarderobe.


Et inspirerende univers

Vores ambition er at skabe et inspirerende univers, hvor shopping skal være både simpelt og overskueligt. Vi vil yde vores absolut bedste når det kommer til vores kunder. Vi ser det derfor som en unik opgave, at skabe en positiv og inspirerende shoppingoplevelse for dig her på vores side. Hos Twelve Roots samler vi kun på glade og tilfredse kunder!

Hos os får du "VALUE FOR MONEY".  Vi mener at enhver kvinde har ret til at klæde sig efter sin egen personlige stil, uden at skulle gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Uanset om du er på udkig efter et komplet sæt, eller blot et par enkelte styles du kan kombinere med dine favoritter i klædeskabet, så vil du med sikkerhed kunne finde noget der passer til lige netop dine behov. 


Hos Twelve Roots gør vi det nemt at shoppe

Med denne webshop giver vi vores kunder mulighed for at handle med os på alle tider af døgnet. Shopping hos os skal være simpelt, overskueligt og inspirerende for dig som kunde. Af den årsag bestræber vi os på at skabe en hyggelig atmosfære på tværs af alle vores kanaler. Derfor har vi gjort det nemt at finde lige præcis det du står og søger. Vores produkter er opdelt i brands, kategorier og underkategorier, der alt sammen har til formål at gøre købsoplevelsen mere enkel og gennemskuelig. Vi håber at du får en positiv shoppingoplevelse her hos os. Webshop vedligeholdelse af Scandium.

Vi står altid klar til at hjælpe dig! Har du brug for råd eller vejledning så kontakt os gerne på info@twelveroots.dk