Gratis fragt over 499,-

  • 0

Vero Moda

Vero Moda Top Exp Black

99,00

Vero Moda

Vmdiris

179,00

Vero Moda T-shirt

T-shirts er en uundværlig beklædningsdel i enhver kvindes garderobe. De kan mixes og matches på mange forskellige måder. En t-shirt kan både bruges som base under fx en cardigan eller en striktrøje, men kan også styles alene med et par bukser eller en nederdel. T-shirts findes i mange forskellige modeller og udgaver. Hos Twelve Roots finder du klassiske og sæsonaktuelle t-shirts fra Vero Moda. Modellerne kan bl.a. fås som kortærmede- og langærmede t-shirts og t-shirts i loose- og oversized fit. Brandet designer et væld af forskellige t-shirts til enhver anledning og stilart, hvad enten din stil er klassisk, sporty feminin eller casual.

En top eller t-shirt du normalt bruger til hverdag, kan nemt piftes op til et festligt outfit med det rigtige tilbehør. Uanset om du er på udkig efter nye basis t-shirts eller t-shirts med smarte detaljer, så kan du med garanti finde dine nye favoritter her på siden. Er du tilhænger af et simpelt og klassisk outfit, så kan en almindelig basic t-shirt i neutrale farver som sort og hvid, være noget for dig. Ønsker du derimod at skabe kant til dit outfit, så bør du gå efter en med smarte og moderigtige detaljer.

Vero Moda leverer både t-shirts og toppe i klassiske, bæredygtige og sæsonprægede styles. Vores populære Ava t-shirt er funktionel og har et simpelt og tidsløst design. Denne style kan både bruges til hverdag med et par cool jeans, til festlige lejligheder med en smart blazer, eller til sport og træning med et par leggings. T-shirten er en del af AWARE by VERO MODA, som er en kollektion designet i mere bæredygtige materialer.

Blandt det store udvalg af t-shirts fra Vero Moda, finder du både tætsiddende og løse modeller, søde toppe med broderede blomster, og t-shirts med blonder og pufærmer. Uanset om du er til ensfarvede neutrale t-shirts, eller t-shirts med feminine detaljer og moderigtige snit, så vil du med sikkerhed kunne finde en eller flere t-shirts, som passer til lige netop din personlige stil.

Bæredygtige T-shirts

AWARE By VERO MODA er en bæredygtig tøjkollektion med de skønneste styles. Kollektionen består blandt andet af lækre toppe og t-shirts med korte og lange ærmer, som er designet i miljøvenlige materialer.

Ava er som nævnt en sand klassiker inden for Vero Modas bæredygtige kollektion. T-shirten kan forhindre enhver tøjkrise med sit minimalistiske og casual udtryk, og kan nemt styles med en hvilken som helst underdel. Denne basisstyle er både blød og stretchy, hvilket gør den perfekt til både hverdag og sportsaktiviteterne.

De bæredygtige t-shirts er uundværlige i basisgarderoben og mulighederne uendelige, når du styler din favorit t-shirt fra Vero Moda. De ikoniske basisstyles fås i et væld af fine farver og modeller. Sørg for at have et bredt og lækkert udvalg af forskellige styles, farver og designs, så du nemt kan style dem med resten af din garderobe.

Uanset hvilken stil du er til, så kan du med de bæredygtige styles fra Vero Moda skabe både feminine, casual og sporty udtryk, når du matcher dem med favoritterne derhjemme.