Gratis fragt over 499,-

  • 0

Modetøj fra Noisy May

Noisy May er et Bestseller-brand, der blev introduceret i 2013. Hos det danske brand er denim i centrum. Deres mål er at være stilbevidste kvinders go-to, og dermed det førende denim brand. Da brandet blev lanceret, var det med en klar mission om at designe jeans, tilpasset enhver kvindes unikke krop. I dag forhandler Noisy May modetøj inden for flere produktkategorier som toppe, kjoler, overtøj og accessories. Brandets jeans er designet af topprofessionelle, der tilpasser deres designs den modebevidste kvindes individuelle stil. Noisy Mays go-to styling er at gå dobbelt-denim. På den måde kan du fuldende dit look med en smart denimjakke eller denimskjorte. Brandet går ikke på kompromis med kvalitet eller pasform. De tilbyder både sæsonbetonede jeans og skønne basisvarer, der er et must-have i enhver kvindes garderobe. Deres brede farveskala, skaber muligheder for alle kvinder og unge piger. Brandet designer både sæsonbetonede farver der følger tidens trends, samt basis varer der kan tages i brug sæson efter sæson. Noisy May arbejder hver dag for at producere tøj i mere bæredygtige materialer. Dette er til gavn for os, for miljøet og for dig som kunde. Tøj fra Noisy May ligger som de andre Bestseller brands til fornuftige og overkommelige priser. Hvis du mangler det perfekte par jeans, vil vi anbefale dig at se vores store udvalg på vores webshop. Hos Twelve Roots har vi jeans fra Noisy May til en hver lejlighed.

Jeanswear fra Noisy May

Jeans er et must-have i enhver kvindes garderobe. Det er et item der er super nemt at style, og som samtidig giver mulighed for, at skabe et unikt og personligt outfit. Noisy May designer et bredt udvalg af forskellige jeans-typer. Skinny fit jeans har været en sand favorit de sidste mange år. Derfor tilbyder Noisy May et bredt udvalg af de bedste basics inden for skinny jeans. Brandets designer styles, der følger den højaktuelle mode. Det gør dem til det oplagte valg for den stilbevidste kvinde, der ønsker at skille sig ud. De smarte autentiske jeans fra Noisy May, kan give dit outfit kant og personlighed. Skab et råt look ved at kombinere et par cool mørkegrå jeans med slid- og lynlås-detaljer, med en smart basic t-shirt og en lækker rå støvle. Få et feminint udtryk frem ved at mixe et par flotte sorte basic jeans med en farverig mønstret kjole og en hæl. Du bestemmer helt selv hvordan du vil skabe dit eget personlige look med et par smarte jeans fra Noisy May. Brug dem som råmaterialet i dit outfit og tilføj dine yndlings items for at skabe din unikke stil. Hos Twelve Roots forhandler vi lækre denim jeans, som kan styles til både hverdag og festlige lejligheder. Vores mest populære mid waist, er den klassiske Kimmy. Denne style har ankellængde og smarte signatur lynlås-detaljer. Vi har hos Twelve Roots et flot udvalg af jeans fra Noisy May, som også er en af vores bedst solgte produktkategorier. På vores hjemmeside, kan du finde unikke jeans fra Noisy May. Find dine nye favoritter på Twelve Roots.

Denim til enhver lejlighed

Denim jeans går aldrig af mode, og er en klar must-have i enhver kvindes garderobe. Jeans kan indgå i alt fra casual til festlige outfits. De kan styles hele året rundt og giver et hav af muligheder, for at skabe nye spændende outfits. Jeans har altid været en god basis style i klædeskabet. Det er ofte vores go-to item, når tøjkrisen melder sig. Ligesom Noisy May, elsker vi denim on denim. Du kan nemt sammensætte dit eget denim look. Style fx dine favorit skinny jeans med en oversized denim jakke. Det skaber et super cool og afslappet udtryk. Du kan også skabe et mere råt udtryk ved at vælge et par slidte jeans med rå detaljer. Noisy May har et kæmpe udvalg af forskellige jeansmodeller. Du finder bl.a. slim fit jeans, straight leg jeans og mom jeans, high waist, regular fit og low rise jeans. De lavtaljede jeans er designet til at sidde meget lavt på taljen, mens jeans i regular fit er skåret, så de sidder højere end de lavtaljede jeans, men lavere end de højtaljede. De højtaljede jeans går som bekendt oftest over navlen, og er perfekte hvis du ønsker at dine ben skal syne længere. Slim fit jeans har en smal og tætsiddende pasform. Noisy Mays Kimmy jeans i slim fit er super behagelige, da de har en god pasform og lidt stretch. Straight leg jeans har som navnet antyder lige ben. Det er en model, hvor knæ- og fodvidde er næsten ens. Mom jeans er ofte højtaljede, tætsiddende omkring taljen, maven og bagdelen. Omkring benene sidder de mere løst, hvilket giver modellen et afslappet udtryk. Shop denim jeans til enhver lejlighed på Twelve Roots.

Jeans til garderoben

Denim jeans er en sand garderobeklassiker. Selvom moden skifter fra sæson til sæson, så er et par lækre basis jeans, guld værd i garderoben. Jeans fra Noisy May er både praktiske og slidstærke. De har øje for detaljerne og er i høj kvalitet. Man kan aldrig have for mange jeans i klædeskabet. Modellen Kimmy fra Noisy May er ingen undtagelse. Modellen har fået tilføjet stretch i materialet, hvilket giver både support og masser af god komfort. De giver dig en god bevægelsesfrihed, der gør dem til det oplagte valg både på arbejdspladsen, derhjemme og til festlige lejligheder. Hos Twelve Roots har vi et stort udvalg af jeans fra Noisy May. Brandet er særlig kendt for deres unikke designs, som matcher sæsonen og tidens trends. Du kan finde flere forskellige farver, der kan matches med alt fra en klassisk hvid t-shirt til en lang farverig skjortekjole. Uanset om du er til skinny fit jeans, jeans med slid-detaljer eller normal waist jeans, så finder du hos os modens smarteste jeans. Vi garanterer, at du vil blive lige så glad for et par cool jeans fra Noisy May, som vi selv er. Jeans er et uundværligt item i en kvindes garderobe. Derfor anbefaler vi, at du holder dig opdateret her på vores webshop. Skab nogle fede outfits og find dit unikke look med jeans fra Noisy May.