Gratis fragt over 499,-

T-shirten der holder

T-shirt er et must i vores gaderobe. En t-shirt er ikke bare en t-shirt. Vi bruger den i mange forskellige sammenhæng. Til hverdags brug, til træning, til lige at hoppe i hvis det er skal være afslappende eller bare super behageligt. Men en T-shirt er ikke bare en t-shirt. Den skal være blød og lækker i kvaliteten, den skal holde formen selv efter en del vaske og ikke miste sin farve.

Vi går meget op i kvaliteten af vores T-shirts og her er vi virkelig gode til at vælge de rigtige. Vores t-shirt er et af vores mest solgte varer, da vores kunder elsker dem, og de både holder pasformen og farven. Vores Basic T-shirts og toppe er en af vores top kategorier. Med vores udvalg kan du helt sikkert få dækket dit daglige behov og have muligheden for, at kunne kombinere dem med dit andet tøj. Vi har tøj til teenager og vi har tøj til kvinder. I kan kombinere vores ensfarvet og printede toppe, til mange af de varer i har hjemme i skabet. Det er vigtigt at man bruger det man køber, det er godt for miljøet.

T-shirt er blevet en MUST HAVE for alle kvinder, og derfor kan vores toppe også fås i så mange varianter og farver. De bruges til hverdag, men også til fest. Printet toppe har især været meget fremme og vi har nok alle sammen en i vores skab. Før i tiden var den kun brugt som en basic varer og mest til afslapning og jeans. Men den har gennem tiden udviklet sig utroligt meget og der laves i dag utallige forskellige print på, som er ret cool. Kun fantasien sætter grænser. Vi hjælper dig med at finde det du søger. Vores udvalg er ikke kæmpe, MEN det er godt, og vi kan garantere en god kvalitet til en meget fornuftig pris til dig. Du kan tit finde din bluse hos os med rabat, hvis man køber flere styk.

Kvaliteten på vores T-shirts og toppe

Vi arbejder meget med kvaliteterne bomuld og viscose, da disse er meget behagelige at bære. De har også den fordel, at farver bliver flotte på disse kvaliteter. Især viscose holder også farven godt i vask. Det er en vigtig del af vores garderobe, at have forskellig farver på sine bluser i sit skab, så man kan lave nye flotte outfits. Farverne på vores toppe skiftes løbende ud, så du hele tiden kan få den rigtige sæson farve. En ny farve, eller en ny model kan tit pifte et gammel sæt tøj op, så man ikke behøver at købe et helt nyt sæt.

De forskellige modeller af T-shirt og toppe har også forskellige udskæringer. Vi har v-hals, rund hals og turtleneck på mange af vores top modeller. V-hals sælges mest om forår og sommer, hvor rund hals sælges hele året rundt. Om efteråret og om vinteren, hvor moden diktere det kommer toppen med turtleneck frem. Turtleneck er super smart til fest og festlige lejligheder. Den er tit kombineret med accessories som en halskæde og en taske. Vi har et pæn udvalg af de forskellige modeller til dig.

T-shirt & toppe Brands hos os

Vi samarbejder mest med Vero Moda og Pieces på disse toppe. Her kan du få en virkelig god kvalitet til en meget fornuftig pris, så du har mulighed for at købe flere styles for dit budget. Hos os kan du finde T-shirts & toppe med kort ærme, lang ærme og med vidde. Vi har ensfarvet, mønstret og stribet toppe. Hvis du vil have en lidt dyrere designet varer, har vi flere styles fra mærket Y.A.S. De fleste Varer kan vaskes på 40 grader i vaskemaskinen, men husk at vende vrangen ud på varen når du vasker den, det holder den pæn i længere tid. Det er altid en god ide at tjekke vaskeanvisning i tøjet inden man vasker det. Bomulds bluser kan falme lidt i vask. Mange firmaer kommer en syntets kvalitet i nogle modeller, for de bedre holder formen og farven. Vi står klar til at hjælpe jer.