Gratis fragt over 499,-

  • 0

Vero Moda

Vmtoni Hw Pant Sb2 Aztec

299,00

Bukser i fede farver og lækre kvaliteter

Bukser er uundværlige og er en vigtig del af vores daglige påklædning. De har både en funktionel betydning i form af de skal sidde helt perfekt, og være super behagelig, og den helt rigtige mode mæssig betydning. Der findes et hav af forskellige bukser & jeans, og efterspørgslen ændrer sig hele tiden efter moden. Men basic buksen, den perfekte cowboy jeans eller sorte bukser som vi altid tyer til, som et sikkert valg, må man ikke gå på kompromis med. Der vil altid være et stort behov for basic, som cowboybukser og de klassiske sorte bukser, og der koncentrerer vi os om at have de bedste kvaliteter og modeller.

Det kan være svært at finde den rette model og kvalitet, men vi har hos Twelve Roots og vores samarbejdspartnere som er Vero Moda og Pieces, har mange års erfaring med i bagagen, og er super dygtige til at lave bukser. Vi har gennem vores erfaring købt de bedste pants & Jeans ind til dig, så du får de bukser du altid har lyst til at hoppe i. Modeller er solgt og gennemprøvet i mange år, de er hele tiden blevet rettet til og gjort bedre igennem årene. Derfor vil du altid kunne finde dine gode basic pants og jeans hos os i de størrelser og længder du behøver.

Bukser og jeans med god strech i

Vi bestræber os hele tiden på at følge moden og tidens trends, i forhold til farver og modeller af vores bukser. Der er løbende udskiftning på farverne, i forhold til sæsonen. En vigtig kvalitet i vores sortiment er bukser og jeans med strech. Pasform og fitting er det vigtigste ved en pant og når disse har elastan i kvaliteten hjælper det meget på fitting og gør at de er super behagelige at have på og passer alle typer af figur. I vil kunne finde forskellige vaske på vores pants og cowboybukser, fra Vero Moda, Pieces og Noisy May, både lyse og mørke vaske, med og uden slid. Modeller og fittings fra os er et must i jeres garderobe og i vil hver dag glæde jer over at i har disse i jeres skab.

Stort udvalg af bukser og cowboybukser

Sortiment i vores shop består både af 5 lommet jeans med strech og mens pants med skrålommer. Vores basic modeller kan du løbende finde hos os året rundt. Ensfarvede modeller køber vi i basic farver samt årstidens farver. Disse farver skiftes løbende ud, men vores klassiske farver har vi på lager hele tiden. Dette er især pants og jeans fra Pieces og Vero Moda. Vi har også joggingbukser og sweat pants til en afslappet weekend i sofaen i vores sortiment. Du kan finde matchende overdele til vores sweat pants, bukser og jeans i vores sortiment. Mange af vores basic styles kan købes med rabat, hvis man min. køber 2 par. De fleste af vores styles kan vaskes på 40 grader i vaskemaskinen. Det er en super god ide at vende vrangen ud på dine bukser og jeans når du vasker dem, så slides de ikke så hurtigt. Husk at tjekke vaskeanvisning i tøjet.