Julegaver byttes indtil 5. januar

Strikveste til damer

Strikveste til damer er en mode der kommer og går. Det er en basic stykke tøj der aldrig helt går af mode da de kommer i så mange forskellige typer, modeller og farver. Hos Twelve Roots har vi et fint udvalg af forskellige typer strikveste i mange dejlige farver. Vi har et lækkert udvalg af strikveste fra flere af vores super lækre brands, som hver især har nogle virkelig fine detaljer som høj hals eller fine mønstre. Vores strikveste kommer i mange forskellige modeller og kvaliteter, men alle til en super fornuftig pris. En strikvest kan være det der sætter prikken over i’et i dit outfit, og som nemt kan give dig et lækkert lag-på-lag look. Snit er enormt vigtigt når det kommer til strikveste. Nogle er til en løs pasform, andre er til tætsiddende. Dette kommer helt an på din kropstype og hvordan du ønsker at din strikvest skal sidde på dig. Vi har både strikveste i tætsiddende og løse udgaver, så de kan passe til dig og din kropstype.

Style din strikvest

Strikveste kan styles på mange forskellige måder. Dette kommer især an på modellen af din vest, hvordan vejret er og hvordan din personlige stil ser ud. Strikveste kan nemlig styles udover enhver overdel. Du kan derfor finde et hav af muligheder at style dem på, ved bare at åbne dit klædeskab. Din strikvest kan både styles udover kortærmede og langærmede overdele eller helt for sig selv. Dette kommer selvfølgelig an på vejret og dine personlige præferencer, men mulighederne med strikveste er mange. Mange forbinder strik med hygge og hverdagstøj, men vælger du at style din strikvest rigtigt, kan du sagtens forme et lækkert formelt outfit der kan bruges i både festlige og formelle sammenhænge. Brug din vest med en fin blazer, eller med en lækker skjorte under. Begge dele fungere super fint til festlige arrangementer som et super fint og stilrigt look. Strikveste kan nemt bruges til både hverdag og fest. Dette handler udelukkende om hvordan du mixer og matcher. Strikveste er derfor den helt rigtig løsning hvis du ønsker at dække alle dine fremtidige tøjkriser.

Vores udvalg af strikveste

Hos Twelve Roots har vi et lækkert udvalg af strikveste fra flere af vores leverandører. Detaljer er vigtige når det kommer til at skulle sammensætte det helt rigtige outfit til et specielt arrangement. Detaljerne er det der kan gøre hele forskellen i et lækkert outfit, og mulighederne for fine detaljer i din strikvest er mange hvis du handler hos Twelve Roots. Vi har højhalsede modeller, modeller med v-hals og med rund hals. Vi har derudover strikveste i en masse skønne farver og en masse lækre mønstre som giver dit outfit nogle ekstra lækre detaljer. Du kan også finde strikveste med fine simple detaljer som ribkant eller slids. Vores modeller kommer i forskellige typer af strik og kvaliteter, hvilket også gør at de har forskellige fine mønstre. Gå derfor på jagt i vores udvalg og find den strikvest du bedst kan lide og som passer bedst til dig.