Gratis fragt over 499,-

YAS fashion tøj til kvinder

Yas tøj er et moderigtigt tøjbrand der hører under modetøjsvirksomheden Bestseller. Brandet tilbyder flotte designs til stilbevidste kvinder, som går efter en unik og individuel styling. Yas blev grundlagt i 2013, og er i dag et tøjbrand der er særlig udbredt i Skandinavien og som forhandles over hele Europa. Alle deres produkter fås til rimelige priser, hvor der hverken er gået på kompromis med design eller kvalitet. Deres vision er at designe lækkert kvalitetstøj, med et moderigtigt snit til den moderne feminine kvinde. En af tidens store tendenser er at mixe det rå med det feminine. Målet for det danske brand er, at levere styles der gør det muligt for kvinder og unge piger, at sammensætte et fuldendt og moderigtigt sæt. Deres kollektioner omfatter bl.a. hverdagstøj, weekendtøj og unikt festtøj.

Brandet giver derfor vores kunder mulighed for, at sammensætte en komplet garderobe med smarte klassikere, og moderne styles med skønne detaljer. Hos Twelve Roots er vi stolte af at indgå i et tæt samarbejde med et brand, der fokuserer på at levere gennemførte styles. Y.A.S. er for os et perfekt match, da de tilføjer lidt ekstra kant og skønne detaljer til deres designs, som mange af vores kunder efterspørger. Brandet lancerer flere kollektioner hver sæson, og fornyer deres produkter løbende. De bestræber sig på at kunne levere bæredygtige designs til glæde for vores kunder og for miljøet. Y.A.S. har bæredygtighed i fokus i alle deres produktkategorier.

Som en del af modetøjskoncernen Bestseller, sigter Y.A.S. ligeledes mod en mere bæredygtig fremtid. De forsøger at mindske deres klimapåvirkning ved at effektivisere deres ressourcer og reklamere for menneskerettigheder. Med brandets nyeste kollektioner, er op mod 50% af deres styles bæredygtige. Målet er en endnu mere bæredygtig produktion og et større varesortiment i bæredygtige materialer.

Tøj fra YAS

På vores webshop finder du et stort udvalg af tøj fra YAS. Med vores nøje udvalgte produkter, kan du blive inspireret af hele sæt, eller finde enkelte items du kan mixe med dine styles i garderoben. Med vores produkter fra Y.A.S., har vi fokus på høj kvalitet og designs med moderne detaljer. Brandet følger tidens modetendenser og arbejder konstant med udviklingen af farver og nye mønstre. Hovedparten af deres anerkendte prints er håndtegnet og udviklet efter sæson og tema, og følger samtidig det moderne modebillede. Brandet arbejder særligt med naturlige materialer som fx bomuld, uld og cashmere. Disse kvaliteter medvirker til, at deres designs får et mere stilfuldt og eksklusivt udtryk. Y.A.S. har et stort udvalg af flotte blomstrede kjoler, bluser med smukke blonder, smarte jakker og lune striktrøjer.

Med tøj fra Y.A.S. får du derfor mange kombinationsmuligheder, og et stort udvalg af modetøj til enhver anledning. Kollektionerne byder på alt fra smart hverdagstøj og unikke styles til festlige lejligheder, enkelt og elegant modetøj samt uundværlige klassikere i garderoben. Hos Twelve Roots er vi især vilde med de mange fine printede kjoler fra Y.A.S. De kan nemt dresses op med en fin støvle og flotte smykker, eller tones ned med en lun strik og et par smarte jeans. Det er særligt vigtigt for den moderne kvinde, at modetøj er noget man kan føle sig tilpas i – hele dagen. Tøj der enten er for stort eller for småt, kan hurtigt komme til at se sjusket ud, eller føles ubehageligt at have på.

Det samme gælder hvis materialerne er syntetiske. Dette vil gøre det sværere for kroppen at ånde, hvilket også kan skabe ubehag. Modetøj behøver slet ikke at være upraktisk eller ukomfortabelt. Y.A.S. går nemlig hverken på kompromis med materialer eller pasform, når de designer og producerer deres kollektioner. Dette er til glæde for den stilbevidste kvinde, der værdsætter komfortable og moderigtige items.

Klassisk og elegant stil med YAS

Y.A.S. skaber smukke og stilrene designs, som kan give din personlige stil et tvist med flotte prints og interessante snit. Med deres tøj ønsker Y.A.S. at inspirere kvinder til, at skabe deres egen individuelle og unikke stil, fremfor at skabe stilen for dem. Deres kollektioner giver vores kunder mulighed for at udfolde kreativiteten, og udforske nye muligheder inden for styling. Skab fx et feminint og elegant outfit med smukke kjoler og blazere, eller frembring et mere afslappet og casual look med smarte jeans og lune striktrøjer.

Du kan supplere dine eksisterende items i garderoben med enkelte styles fra Y.A.S., eller skabe et helt nyt outfit ud fra deres store sortiment. Dette vil give dig muligheden for, at mixe og matche forskellige produkter der vil give mange nye anvendelsesmuligheder. Med flotte designs fra Y.A.S. bliver det muligt, at sætte dit helt personlige præg på dine outfits. De flotte farver og unikke prints er en del af brandets signatur.

Du kan derfor lade sig inspirere af sæsonbetonede moderigtige farver, og kreative prints og mønstre. Brandet anvender alt fra sprudlende, farverige minimalistiske prints til mere afdæmpede, rolige nuancer i deres designs. Dette gør at du som kunde hos os helt sikkert vil kunne finde nogle flotte nye items, der passer til netop din stil.

YAS modetøj til enhver anledning

YAS er et fashion brand til dig der elsker det feminine, klassiske eller rå look. Hos Twelve Roots har vi et helt fantastisk udvalg af flotte Y.A.S. kollektioner til enhver sæson og anledning. Brandets kollektioner byder på alt fra blomstrede kjoler, bluser med flotte mønstre, rå jeans og ternede jakker. De designer klassisk hverdagstøj og basisvarer med flotte tvists, som er absolut must-haves i garderoben. Blandt deres store udvalg vil du også kunne finde festlige items i flotte prints, farver, flæser og blonder.

Tilføjer du produkter fra YAS til din garderobe, er du garanteret at kunne iklæde dig noget til enhver anledning. Vi er stolte af at forhandle et anerkendt mærke, der har fokus på både kvalitet og funktionalitet. Vi elsker når det feminine blandes med det rå, og har derfor samlet et udvalg af smukke designs, der netop afspejler dette. Vi opdaterer løbende vores produkter, så du har mulighed for at shoppe de fineste nye skud på stammen. Er du på udkig efter en ny sommerkjole, efterårsjakke eller et par cool jeans, så kan du finde sæsonens seneste nyheder på vores webshop. Se det store udvalg og lad dig inspirere til at sætte dit personlige præg på dit outfit.