Gratis fragt over 600,-

  • 0

Ensfarvet skjorter til din hverdag

Vi har hos twelveroots.dk et flot udvalg af skjorter til kvinder. Skjorten er blevet påklædning til alle kvinder, i alle aldre. Du har mulighed for et stort antal af kombinations muligheder med skjorten. Lige nu er ensfarvet hvide skjorter, i kort og lang længde, det hotteste i Danmark. Basic hvid skjorte bruges til et par smarte jeans til hverdag og til et par pæne bukser, til festlig lejlighed. Sommerfesten kan klares med en fin nederdel og en kort skjorte, og ud på aftenen kan du tage en strik på udover din nye skjorte.

Oxford skjorten er en speciel vævet skjorte i bomuld. Den er rigtig behagelig at have på, og kan nemt bruges under en smart blaze,r eller en strik cardigan. Typisk er mange af vores skjorter lavet af bomuld, og de kan vaskes på 30 grader eller 40 grader i vaskemaskinen. Husk at vende vrangen ud af tøjet, så holder det bedre. Husk at læse vaskeanvisning inden du vasker dine skjorter eller andet tøj.

Lange skjorter kan her til forår og sommer bruges med indershorts eller leggings under. Det gør at du har et hurtigt, smart og afslappet hverdagssæt. Efterår og vinter har man typisk et par jeans, bukser eller kraftige strømpebukser under den lange skjorte. Står du og skal til fest, kan du tage et par smarte leggings på, den lange ensfarvet skjorte og et bælte i taljen, så er du klar til at tage i byen. Accessories er altid med til at pifte dit sæt tøj op, så gå ind og se vores udvalg af smykker, bælter og scarfs. Til festlig lejligheder har vi også skjorter og bluser i lettere kvaliteter som viscose og polyester. Disse er super aktuelle til nederdel eller tighte jeans.

Mønstrede skjorter sætter farve på dit outfit

På vores shop får vi igennem de forskellige sæsoner, flere forskellige skjorter og bluser i mønstre eller striber. Disse er trends der er på vores shop i kort tid, så her skal du være hurtig. Vi køber her ikke mange ind, da vi gerne vil at plads til at forny disse løbende. Som de ensfarvet skjorter, kan du bruge disse mønstrede skjorter til mange forskellige lejligheder. Hvis du vil have det lidt råt, skal du sætte dem sammen med et par jeans med en fed vask eller en skind nederdel. Lidt mere feminin er at sætte skjorten sammen med en løs nederdel, evt sammen med en blazer eller strik. 

Har du brug for inspiration, så kontakt os endeligt, eller gå ind på vores facebook eller instagram side og se de fine billeder der. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.