Gratis fragt over 499,-

  • 0

Pieces Leggings

Pieces leggings er et populært alternativ til almindelige jeans, bukser og strømpebukser. Leggings er et anerkendt basisprodukt for stilbevidste kvinder. Pieces tilbyder klassiske sorte basisleggings i bomuld samt leggings i flotte print og farver. Alle vores tights fra Pieces er kvalitetsbetonet og til gode priser. Det vi elsker mest ved Pieces leggings er, at de har en høj grad af komfort, og kan styles til en hvilken som helst anledning. Leggings kan nemt kombineres med dine favorititems hjemme i garderoben. Med leggings fra Pieces vil du kunne skabe dine egne personlige og unikke outfits. Style f.eks. et par basis tights med en oversized sweater eller en smuk bluse for et skønt hverdagslook. Du kan også mixe Pieces leggings i blomsterprint med en flot og klassisk sort kjole. Hop i et par bløde bomulds leggings derhjemme, når du bare skal slappe af i sofaen, eller vælg et par stilfulde tights til de festlige lejligheder.

Det nyeste skud på stammen er vores skønne mesh leggings fra Pieces. De har et flot all over logo print, der gør dem helt unikke, og kan nemt styles til både hverdag og fest. Match dem med en lang strikkjole for et flot hverdagslook, eller skab et festligt outfit med en sort midi kjole. Leggings sikrer et stilrent og feminint look, og er samtidig lette og super behagelige at have på.

Her på siden finder du leggings fra Pieces i polyester, nylon, bomuld, viskose samt elastan. Materialerne giver en høj grad af fleksibilitet samt en elastisk effekt. De fremhæver dermed dine ben, og tilpasser sig dine former. Vores sortiment af smarte og moderigtige leggings opdateres løbende her på siden. Derfor garanterer vi, at du vil kunne finde et par moderigtige og komfortable par her hos os. Find inspiration blandt det store udvalg af materialer, mønstre og farver, og forny din garderobe med smarte leggings fra Pieces.