Gratis fragt over 499,-

Pieces jakker

Alle mennesker har brug for jakker. Her hos Twelve Roots har vi et lækkert stort udvalg af forskellige fede jakker fra Pieces. Jakker skal både være funktionelle og se godt ud og vi har et stort udvalg af jakker fra Pieces der dækker begge kategorier. Vi har både tykke og tynde modeller, lange og korte modeller og generelt et kæmpe stort udvalg af forskellige farver og med en masse forskellige fine detaljer. Detaljer er det der fuldender dit outfit, da det får hele looket til at hænge sammen. Derudover kan du vælge at tilsætte nogle lækre accessoires for at pifte outfittet lidt ekstra op. Gå på jagt i vores lækre sortiment af jakker fra Pieces og find lige den model der passer til dig og dine behov. Vi gør meget ud af at have en model der passer til alle kvinder uanset hvilke behov man måtte have og ønsker at få opfyldt. Der er derfor et udvalg af mange forskellige typer jakker så du kan finde lige præcis den slags du ønsker dig.

Jakker fra Pieces til hele året

Udover at vi har et bredt udvalg af forskellige farver, har vi også et stort udvalg af forskellige tykkelser på vores Pieces jakker. Der er både tykke og tynde modeller så du kan finde en jakke fra Pieces der passer perfekt til dig og de formål du ønsker den skal opfylde. Vi har fine overgangsjakker, vinterjakker, sommerjakker og hvad du ellers kunne forestille dig. Et godt bud på en lækker sommerjakke fra Pieces er vores Taylor jakke. Dette er en super fin qulitet jakke i nogle skønne farver. Den har to lommer ved brystet og lukkes med knapper. Denne model er ikke særlig kraftig hvilket gør at den er perfekt til de kølige sommerdage eller aftener. Til vinter er vores Felicity jakke helt perfekt. Denne jakke er kraftig og varm. Derudover har den en dejlig stor hætte, dobbelt lynlås og er ekstra lang. En god overgangsjakke er vores Fawn jakke fra Pieces. Denne jakke er super elegant med et bindebånd i maven, rund hals og en masse knapper. Den har også det fineste quiltede mønster hvilket også er med til at give den nogle ekstra fine detaljer.

Pieces jakker med en masse lækre detaljer

Som tidligere nævnt har vores jakker fra Pieces en masse fede detaljer hver især. Detaljer på din jakke er super vigtige da det er det der gør at du både føler dig ekstra komfortabel men samtid, at du ser fantastisk ud. Er du til hætte eller uden hætte? Skal den lukkes med knapper eller lynlås? Skal den være en vild farve eller er du til det mere neutrale look? Uanset hvad du har af krav til din jakke, garantere vi at du kan finde en model fra Pieces der kan opfylde dem. Pift dit look med din jakke op med nogle lækre accessoires, som en fed taske, et par smarte sko og måske en hue eller et halstørklæde i de kolde vintermåneder for at fuldente dit look med din jakke fra Pieces.