Gratis fragt over 600,-

  • 0

Modetøj til kvinder

Hos Twelve Roots følger tidens trends og holder os hele tiden opdateret på hvad der er populært i bybilledet og på de danske modescener. På den måde kan vi altid præsentere vores kunder for de helt rigtige snit, mønstre og farvekombinationer. Vi ved hvor vigtigt det er med en stabil basisgarderobe, hvor der hverken skal gås på kompromis med komfort eller design. 

Vi får løbende nye produkter her på twelveroots.dk - så hold øje med vores side eller følg os på vores sociale medier hvis du er nysgerrig på de nyeste trends og tendenser. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller brands, eller søger du hjælp til inspiration, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder.  

Basis styles til garderoben

På vores webshop vil du finde et stort udvalg af stilfulde basis styles til enhver sæson. Med gode basis styles kan langt de fleste tøjkriser nemlig undgås. Derfor er vores mål at kunne tilbyde vores kunder et stort udvalg af sæsonvarer til enhver anledning - og selvfølgelig til et prisvenligt budget. Hos os kan du helt selv vælge om du ønsker et helt nyt look, eller blot et par nye styles du kan kombinere med dine favoritter i klædeskabet. Uanset hvad du er på udkig efter, så vil du med sikkerhed kunne finde noget der passer til netop dine behov. 

Inspirationsunivers 

Hos Twelve Roots gør vi vores allerbedste for at inspirere og guide dig, når du skal shoppe nye styles til garderoben. Vi ser det som en unik opgave, at skabe en positiv shoppingoplevelse for dig som kunde. Gå på opdagelse i vores forskellige kategorier og lad dig inspirere til dit næste look. I vores sortiment kan du finde alt lige fra moderigtigt hverdagstøj og klassiske basis styles til elegant festtøj og stilfulde accessories. Hos Twelve Roots kan du blive klædt på til både forår, sommer, efterår og vinter. Med vores sortiment kan du udfordre din egen personlige stil og skabe nye udtryksfulde outfits. Vores mål er at blive dit foretrukne inspirationsunivers.