Gratis fragt over 500,-

Vero Moda

Vmtoni Hw Pant Sb2 Aztec

254,15 299,00

Tøj til kvinder

Der findes ingen bedre følelse end følelsen af velbehag, når man trækker i sine bedste styles fra klædeskabet. Netop derfor bestræber vi os på at kunne tilbyde dig det bedste inden for mode-tøj og accessories til kvinder. Hvad end du er på udkig efter de nyeste trends og tendenser eller blot et par simple basisstyles, der nemt kan mixes med favoritterne derhjemme, så finder du her et bredt udvalg af dametøj fra populære danske brands som Vero Moda, Y.A.S, Pieces og Noisy May.

Vi har gjort det nemt for dig som kunde, og har derfor samlet alt lige fra overdele og underdele til over-tøj og accessories, i en størrelse og et materiale der passer dig og den årstid vi befinder os i. Vores sortiment af dame-tøj er opdelt i praktiske kategorier, der gør der nemt at finde lige præcis det du står og søger. Er du på udkig efter en lækker lun strik til vinterens kølige måneder, en elegant kjole til sommerens festlige anledninger eller et par stilfulde bukser til kontoret, så kan du nemt finde inspiration i de tilhørende kategorier. Hvis du derimod leder efter en praktisk frakke til en af de fire årstider, en festlig nytårskjole eller blot et afslappet joggingsæt, kan du naturligvis også finde dette her hos os. Mulighederne er uendelige, uanset hvad du er på udkig efter. Lad os hjælpe dig med at opgradere garderoben med de helt rigtige styles.

Hvis du er vild med fashion og nysgerrig på tidens trends eller blot har svært ved at finde det helt rette look til hverdag eller fest, så hjælper vi dig hellere end gerne på rette vej. Hos Twelve Roots følger vi tidens trends, og holder os opdateret på hvad der er populært i bybilledet og på de danske modescener. På den måde kan vi altid præsentere vores kunder for de helt rigtige snit, mønstre og farvekombinationer. Vi ved nemlig hvor vigtigt det er med en stabil basisgarderobe – en garderobe hvor det hverken er nødvendigt at gå på kompromis med komfort eller design.

Vi får løbende nye produkter her på twelveroots.dk. Så hold øje med vores side eller følg os på vores sociale medier, hvis du er nysgerrig på de nyeste trends og tendenser. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller brands eller søger du hjælp til inspiration, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder.

Basistøj til kvinder

Der er mange muligheder for at skabe det helt perfekte look, men basisstyles gør det altså bare lidt nemmere, at mixe og matche på kryds og tværs. Til basisgarderoben finder du et bredt udvalg af langærmede og kortærmede t-shirts, tanktoppe og toppe uden ærmer samt leggings og jeans i forskellige farver, længder og kvaliteter. Det er vores erfaring, at man med gode basisstyles kan undgå langt de fleste tøj-kriser. Derfor er vores mål også at kunne tilbyde vores kunder et stort udvalg af sæsonvarer, til enhver anledning - og selvfølgelig til et prisvenligt budget.

Vores brands leverer stilfulde og praktiske basisstyles til enhver lejlighed. Du kan med fordel bruge de klassiske leggings fra Pieces til sport og træning eller de praktiske cykelshorts under sommerkjolen. De tidløse Vmava t-shirts fra Vero Moda, er den perfekte sag til en afslappet søndag på sofaen eller til en aktiv træningssession i det lokale fitnesscenter. De stilfulde Vmvictoria bukser fra Vero Moda, kan nemt styles med en simpel skjorte til en dag på kontoret eller med en flot blondebluse til en tur i byen. Nmkimmy jeans fra Noisy May fås i en klassisk vasket udgave eller med slid-detaljer, der giver et mere råt udtryk. Udvælg netop de styles, der komplimenterer dit personlige look allerbedst.

Hos os kan du helt selv vælge om du ønsker et helt nyt look eller blot et par nye styles, du kan kombinere med dine favoritter i klædeskabet. Uanset hvad du er på udkig efter, så vil du med sikkerhed kunne finde noget der passer til netop dine behov.

Inspirationsunivers

Hos Twelve Roots gør vi vores allerbedste for at inspirere og guide dig, når du skal shoppe nye styles til garderoben. Vi ser det som en unik opgave at skabe en positiv shoppingoplevelse for dig som kunde – uanset om du er på udkig efter noget til dig selv eller til en du holder af. Hos os behøver du ikke gå på kompromis med din personlige stil. Uanset om du er til det klassiske, feminine, afslappede eller rå look, så kan du glæde dig til at udforske vores sortiment, der byder på lidt af hvert.

Vi ved hvor vigtigt det er at iføre sig det helt rette outfit. Det er med til at definere din personlighed, og skal samtidig passe til lige netop den hverdag og livsstil du lever. Netop derfor tilbyde vi også en bred vifte at forskellige modeller, varianter, farver og materialer, så du aldrig skal gå på kompromis, når der skal shoppes nye styles til klædeskabet. Hvis du er på udkig efter nyt tøj til garderoben, så er du altså landet det helt rette sted. Vores nøje udvalgte sortiment, spænder over et inspirerende udvalg af tøj i forskellige kategorier. Du vil både kunne finde styles du kan mixe med eksisterende items hjemme i garderoben, eller du kan skabe et helt nyt look blandt vores forskellige kategorier. I vores sortiment af modetøj, vil du kunne finde alt lige fra stilfuldt hverdags-tøj, casual søndags-tøj til elegant fest-tøj og praktisk overtøj.

Gå på opdagelse i vores forskellige kategorier, og lad dig inspirere til dit næste look. I vores sortiment finder du alt lige fra moderigtigt hverdags-tøj og klassiske basisstyles til elegant festtøj og stilfulde accessories. Vi sørger altid for at have design og modeller, der matcher enhver personlig stil. Hos Twelve Roots kan du blive klædt på til både forår, sommer, efterår og vinter. Med vores sortiment, kan du udfordre din egen personlige stil og skabe nye udtryksfulde outfits. Vores mål er at blive dit foretrukne inspirationsunivers.

Tidens trends og tendenser

Hvad er det vigtigste, når vi som kvinde kigger efter nyt tøj til klædeskabet? Personligt mener vi at tre vigtige elementer, bør skabe harmoni mellem hinanden: komfort, elegance og tidløst design. Det skal være behageligt at iføre sig sine favoritter – uanset hvilken type beklædningsdel der er tale om. Bekvemmeligt mode-tøj skal ikke gå på kompromis med stilfulde og smukke designs. Det skal være muligt at kunne iklæde sig favoritterne året rundt. Vi garanterer derfor også dig som kunde, at du aldrig behøver gå på kompromis med nogle af disse elementer, når du shopper tøj og accessories her hos os.

Uanset hvad du er på udkig efter, garanterer vi at vores nøje udvalgte sortiment følger tidens hotteste trends. Vores brands lader sig inspirere af den nyeste mode fra de internationale catwalks, så du altid har mulighed for at klæde dig efter sæsonens- og tidens modetendenser. Uanset om du er på udkig efter et par hverdagsjeans, et par workwear bukser eller den helt perfekte kjole, som kan bære dig igennem sommerens fester, så vil du helt sikkert kunne finde noget der falder i din smag her på siden. Slå dig løs i vores univers af tøj og accessories og få fyldt hylderne op i klædeskabet, med tidens musthaves og nyeste trends.

Tøj til kvinder hos Twelve Roots

Hos Twelve Roots kan du finde lige præcis det du står og mangler. Vi har nemlig samlet det hele ét sted. Her på siden kan du finde alt inden for tøj og accessories, til en hvilken som helst sæson og anledning. Det danske vejr kan være noget lunefuldt. Dette kræver et varieret og velsammensat klædeskab, hvis man altså ønsker at være forberedt til en hver situation. Dette tillader selvfølgelig også den stilbevidste kvinde at shoppe nye moderigtige styles til garderoben. Vores sortiment omfatter derfor et alsidigt udvalg af forår,støj, sommertøj, efterårs-tøj og vinter-tøj, så du kan iklæde dig moderigtige styles året rundt.

Hvad end du er på udkig efter et par nye habitbukser til kontoret, en elegant kjole til sæsonens fester eller blot et par nye basisstyles til garderoben, så vil du med sikkerhed kunne finde lige præcis det du står og mangler her hos os. Lad dig inspirere af vores nøje udvalgte sortiment, uanset om du er på udkig efter et par nye styles til hverdagen, festerne eller jobbet. Vi tilbyder dig det bedste der findes inden for mode-tøj og accessories. Uanset om du har modet til at skille dig ud eller har det bedst med at blende ind på en harmonisk og stilfuld måde, så sørger vi for at forsyne dig med det helt rette outfit.