Gratis fragt over 500,-

  • 0

Vi elsker vinterjakker

Vinterjakker er noget vi alle har i vores garderobe. Den danske vinter er lang og kold. Det er derfor vigtigt med en ordentlig god vinterjakke der dækker de behov du måtte have behov for, i den kolde vinterperiode. Vinterjakker har en vigtig funktion, nemlig at holde os varme når det bliver koldt. Men funktionalitet betyder ikke at man skal gå på kompromis med udseendet. Når vejret skifter, og det bliver koldere udenfor, skal vi alle have en god jakke at trække os i, der kan holde os varme. Vi har hos Twelve Roots et bredt udvalg af lækre moderigtige vinterjakker, som både dækker funktionaliteten, som er lækre at have på og som ser flotte ud. Nogle er til lange jakker, nogle er til korte. Nogle er til dun, nogle er til frakker. Vores vinterjakker fås i mange forskellige modeller, så du med garanti kan finde en model der passer til dig og din personlige stil. Vores jakker kommer også i forskellige modeller, snit og pasforme, så det gør det muligt for dig at finde en god vinterjakke der passer til lige din kropstype.

Vinterjakker til forskellige anledninger

Vinterjakker til damer kommer i mange former og farver. Hvad end du er ude efter en smart frakke eller en varm vindtæt dunjakke, kan du finde det her på siden. Vi har et stort udvalg af vinterjakker i forskellige farver og faconer. Når det kommer til overtøj til damer, er det vigtigt med et stort udvalg, der dækker over forskellige typer af jakker, der holder længe og over flere sæsoner. Er du ude efter dynejakker, frakker, korte jakker, lange jakker eller noget helt femte, er du landet det rigtige sted. Vi bestræber os på at have et bredt sortiment med mange forskellige typer af vinterjakker for at du altid kan finde hvad du skal bruge, uanset anledningen. Vinterjakker til kvinder skal have mange funktioner og da man har forskellige jakker til forskellige ting, skal den jakke du køber gerne kunne bruges til flere forskellige anledninger. Skal man til mere festlige anledninger, er en lækker frakke et godt bud på en klassisk pæn jakke. Skal du bruge dagen udendørs, er det mere funktionen der er i højsædet.

Vinterjakker med lækre farver og detaljer

Når en god vinterjakke skal kunne dække en eller flere funktioner, er det de lækre detaljer der gør den helt store forskel. Har jakken hætte på? Har den lommer? Hvordan er lukningen, og så videre. Vores store udvalg af vinterjakker gør at du kan finde jakker med forskellige detaljer, så du kan få dine behov dækket på bedste vis. Vi har et bredt udvalg af jakker både med og uden hætte. Hætte med pels og uden pels. Størstedelen af vores lange vinterjakker har også den lækre detalje, at de har en dobbelt lynlås, som gør jakken super praktisk i forhold til hvis man skal bruge den når man for eksempel cykler eller køre bil. Nogle af vores lækre jakker lukkes også med knapper eller bindebånd, hvilket giver jakken en super fin og feminin detalje. Ud over dette har vi vinterjakker i en masse forskellige farver og print.