Gratis fragt over 499,-

Bukser med brede ben

Bukser og jeans med brede ben kan bruges til næsten enhver anledning. Det afhænger blot af modellen på bukserne, samt hvilke overdele og accessoires du vælger at bruge dem sammen med. Der er mange muligheder når det kommer til styling af viddebukser. Vidde bukser er en af de helt store modetendenser i dag. De passer til alle kropstyper, men de er specielt perfekte til dig med lidt kortere ben, da de vil få dig til at syne højere. Her på siden finder du bukser med vidde i forskellige designs, snit og farver, som passer til dig.

Style dine bukser med brede ben

Der er mange muligheder når det kommer til hvad man kan bruge til brede bukser. De kan styles med en simple overdele som strik, en top eller med en fin løs kjole over. Du kan også følge en af de helt nye tendenser og skabe et lækkert lag-på-lag outfit med viddebukser og en kjole med en fin strik udover. Et godt eksempel på et par viddebukser til enhver anledning er vores Zamira buks. Denne buks fås i mange forskellige farver og er den perfekte basis buks at have i din garderobe. Buksen er meget elastisk og derfor super behagelige at have på. Disse kan både bruges til hverdagsbrug med en T-shirt eller en striktrøje, men er også perfekte som et par pæne bukser til mere formelle anledninger med en fin skjorte eller bluse til. Da der er bæltestropper i buksen, kan de styles med et smart bælte. Dette er en ud af mange muligheder for at pifte dit look op med lækre accessoires, der vil fuldende dit outfit. Et andet eksempel er vores Liras bukser, som er en bred buks i forskellige farver. Denne buks er super behagelig, da den er løstsiddende og super let i materialet. Brug den i et super fint sæt med en klassisk T-shirt eller en lækker striktrøje for et behageligt og smart hverdagsoutfit.

Tilbage på markedet

Vi har her på siden også et lille udvalg af jeans med brede ben som også er en tendens der trender ekstremt meget på nuværende tidspunkt og er en trend der i den grad er på vej tilbage i modebilledet i dag. Vidde bukser er specielt en tendens der kom frem i starten af 90’erne, som en del af hip hop kulturen. I starten af 00’erne kom skinny jeans tilbage i billedet, men siden da er den brede buks begyndt at komme tilbage på markedet, og er noget vi ser hver dag i det danske gadebillede, med god grund, da viddebukser er perfekte til både hverdag og fest. Et eksempel på disse er vores Holly jeans, som er et par fede jeans med brede ben. Disse bukser fås i flere forskellige modeller. De fås blandt andet i en mørkeblå denim med huller i knæene og i en almindelig model i en lækker lys denim. Disse kan styles med en simpel basis T-shirt og en lækker oversized blazer for et stilet, men klassisk look der kan bruges året rundt.