Gratis fragt over 500,-


Striktrøjer med høj hals

Striktrøjer med en højere hals er helt perfekt til de kolde vintermåneder. Striktrøjer er jo helt generelt et must-have når du om vinteren skal hygge med dine nærmeste. Hos Twelve Roots finder du et hav af muligheder hvis du vil have en striktrøje der varmer lidt mere omkring halsen. Striktrøjer generelt er noget vi alle har i vores garderobe, og er et stykke tøj der kan bruges hele året rundt. Striktrøjer med høj hals er nok mest egnet til de kolde måneder, men dette ændre ikke på at de kan bruges i alle årstider hvis dette ønskes. En striktrøje med hals kan specielt også være rar at have i de helt kolde måneder med sne og slud, for at give lidt ekstra varme til din hals når du er udendørs. Striktrøjer med høj hals fås dog i mange forskellige modeller. Nogle er med rullekrave, nogle er bare med en høj halsudskæring og nogle med en lavere men stadig høj hals. Vi har hos Twelve Roots en del forskellige høje halsudskæringer, så du kan finde en model der giver mening for dig.

Striktrøjer med hals i mange faconer

Striktrøjer kommer i mange forskellige modeller og halsudskæringer. Der fås som tidligere nævnt striktrøjer med forskellige typer høj hals, men udover dette er der andre halsudskæringer som v-hals, rund hals og firkantet halsudskæring som hver især komplimentere din krop på forskellige måder afhængig af din specifikke kropstype. Dette er både en smagssag men også et spørgsmål om hvad der passer bedst til dig og din krop. Udvalget af striktrøjer hos Twelve Roots er stort, når det kommer til striktrøjer med forskellige halsudskæringer. Vi har en masse super fede modeller fra alle vores brands, hvad end du ønsker en striktrøje med V-udskæring, rund hals eller en høj hals. Tykkelsen på disse strik er meget forskellig, og du kan derfor finde en striktrøje med alle slags udskæringer der passer til alle årstider og arrangementer.

Style din striktrøje med hals

Det kan måske være svært at vide hvordan du skal style din strik, da det oftest bare bliver med et par jeans eller løse bukser. Men det er altså kun fantasien der sætter grænserne for hvordan du kan style dine striktrøjer. Dette kommer også helt an på hvilken facon eller model din striktrøje er. Striktrøjer med V-hals eller en rund halsudskæring er altså super fine med en skjorte under, for at give hele outfittet et lag-på-lag udtryk, men med en høj hals er sagen lidt en anden. Du kan selvfølgelig stadig sætte en fin skjorte under som kan give lidt detaljer, hvis den stikker ud i bunden under din striktrøje, men du kan altså også style din striktrøje med høj hals på andre fede måder. Brug din strik med en fin lang nederdel for et mere formelt udtryk, eller sæt en blazer udover for at pifte dit look lidt ekstra op. Accessories er også ofte det der går ind og ændre hele udtrykket på dit outfit. Med en striktrøje med høj hals kan du eksempelvis med fordel sætte en halskæde ud over trøjen eller tilføje nogle andre fine smykker.