Gratis fragt over 499,-

  • 0

Vero Moda striktrøjer med hals

Vores bedst sælgende brand hos Twelve Roots er Vero Moda. Vero Moda har et hav af forskellige lækre produkter til enhver smag. Et af de produkter vi elsker mest hos Twelve Roots er striktrøjer med hals. Striktrøjer er et kæmpe musthave i enhver garderobe og er et stykke tøj der kan bruges til alt. Striktrøjer kommer i mange former og farver, og med mange fine detaljer. Hos Twelve Roots er vi vilde med vores Vero Moda striktrøjer med hals. Disse er perfekt til vinterhalvåret da den lige giver lidt ekstra varme. Når man har en striktrøje med hals er halsen dækket lidt ekstra til så du holder varmen lidt ekstra når det bliver lidt køligere udenfor. Striktrøjer med hals fra Vero Moda kommer i mange forskellige fine modeller. De har alle nogle fine detaljer som lynlås, knapper eller et fint strikket print. Derudover kommer de også i forskellige farver og med forskellige mønstre. Der er altså et stort udvalg af forskellige slags, så du kan finde den model der passer til dig, lige her på siden.

Vero Moda striktrøjer med hals er perfekte i det kolde vejr

Striktrøjer med høj hals fra Vero Moda er som tidligere nævnt perfekte i det kolde vejr. Når det bliver vinter og vejret bliver koldere, skal vi pakke os lidt ekstra ind for at undgå at blive syge. Her er vores striktrøjer med hals fra Vero Moda et super godt bud, da mange af vores modeller går helt op i halsen, så du ikke fryser. Vi har dog også modeller der har en lidt lavere halsudskæring, men som stadig går under kategorien højhalset strik. Kategorien er nemlig meget bred, da højhalsede strik findes i mange forskellige slags. Høj hals kommer i mange facetter. Der er almindelig høj hals, rullekrave og mellemhøj hals. Uanset hvilken høj hals du ønsker har Vero Moda lavet en striktrøje der matcher dit ønske. Hver model er perfekt på hver sin måde til vintervejret, hvad end du skal sidde inde og hygge i varmen, eller være udendørs i det kolde vejr.

Vero Moda striktrøjer med hals og mange fine detaljer

Vores striktrøjer med hals fra Vero Moda har super mange fine detaljer der kan være med til at give dit outfit et ekstra lille touch. Dette kan for eksempel være striktrøjer med en høj hals og en lynlås, striktrøjer med høj hals og en oversized pasform, striktrøjer med hals og et fint print eller strik og mange andre fine detaljer. Disse små detaljer kan være med til at forme hele dit outfit og afgøre hvilket udtryk dit look får. Pasform og modellen på din striktrøje er noget der skal tilpasses efter din kropsform. Vores striktrøjer med hals kommer i flere forskellige pasforme, så uanset om du ønsker en tætsiddende eller løstsiddende strik, finder du en mulighed her på siden. Disse detaljer er alle noget der spiller ind i forhold til helheden af dit outfit. Vores striktrøjer med høj hals fås altså med mange fine detaljer, både når det kommer til halsudskæring, pasform og mange andre forskellige detaljer.