Gratis fragt over 500,-

  • 0

Privatlivspolitik - Twelve Roots

PERSONDATA
For at kunne handle på www.twelveroots.dk skal du som minimum oplyse: Navn, adresse, mailadresse og telefonnummer. Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Twelve Roots via e-mail info@twelveroots.dk

PERSONDATAPOLITIK
Pr. 25. maj 2018 er det trådt ny lov i kraft, som kræver en politik, om hvordan vi opbevarer og passer på personlige oplysninger. Læs mere om vores persondatapolitik længere nede.

Klage tilgang
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har klager over en vare, som du har købt hos os. Du kan kontakte vores kundeservice pr. mail info@twelveroots.dk. Du kan også indgive en klage over en vare, som du har købt hos os, til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@twelveroots.dk. Såfremt vi ikke kan nå til en fælles løsning gennem Center for Klageløsning, har du adgang til at klage til Forbrugerklagenævnet. Følg linket for at indgive en online klage hos: Forbrugerklagenævnet:
 
Persondatapolitik
Den 25. maj 2018 trådte en ny Persondatapolitik til. Denne politik omhandler vores behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik"), hvorledes twelveroots.dk indsamler og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med et køb hos Twelveroots.dk, en henvendelse vedrørende et af vores produkter, eller som vi indsamler via Twelveroots.dk. Twelve Roots er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse kan ske via kontaktoplysningerne anført nedenfor:Twelve Roots ApS, Radstrupvejen 16, 5290 Marslev CVR-nr: 42170968 mail: info@twelveroots.dk

Hvad bruges dine oplysninger til
Når du køber og modtager en varer fra Twelveroots.dk, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemfører handlen. Og for at kunne tilbyde dig vores service på eks. returnering og reklamation, skal vi bruge visse data.Hos os på Twelveroots.dk indsamler og behandler vi din persondata når du besøger vores side, opretter en kundekonto, gennemfører et køb af vores varer, anmelder vores hjemmeside, ved kontakt på vores mail, insta, FB, eller ved reklamationer og retur.Oplysninger om dine køb behandler vi også for at overholde lovkrav, eventuelt opståede retskrav, regnskab og bogføring. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål at varetage vores interesse i at kunne hindre svig.

Hvilke personoplysninger indsamler vi:
Navn, adresse, mobilnr, historik på varerkøb.Oplysninger om, hvilke varer du har købt hos Twelveroots.dk registreres og opbevares i 5 år, hvorefter disse oplysninger slettes, jf. bogføringslovens §10.Personoplysninger sælges ikke til tredjemand og vi overfører ikke dine persondata til tredjeland.

Hvem kan vi dele dine oplysninger med
Vi kan dele oplysninger om dig med vores fragtfirma, som pt. er GLS med henblik på levering af dine købVi kan også dele oplysninger med vores samarbejdspartnere til levering af it service (databehandlere), De behandler oplysninger på vores vegne. Vi anvender også til tider eksterne samarbejdspartnere til bla. forbedring af vores hjemmeside, teknisk drift af systemer, analyse- og segmenteringsplatforme, som Google, Facebook, Instagram, Buiness manager.

Hvor lagres dine personoplysninger

Vi har vores hjemmeside hos Simply.com der har deres servere i danmark. Vores betalingssystem er gennem E-PAY, der fungere som vores databehandler.

Godkendte databehandlere
Disse samarbejdspartnere håndtere data for Twelveroots.dk. Alle er GDPR godkendte.Mobilpay, E-PAY, Facebook, Google, Trustpilot, GLS, Instagram, MD selskab, BDO.

Vores sikkerhedsforanstaltninger
Hos Twelveroots.dk gør vi vores bedste for at passe godt på dine personoplysninger. Vi sikre dine personoplysninger gennem tekniske sikkerhedsforanstaltninger, med henblik på at beskytte dine oplysninger mod uvedkommendes adgang, hacking, sletning eller tab af oplysninger.

Dine rettigheder
Som registreret kunde hos Twelveroots.dk har du altid ret til at sende dine indvendinger mod registreringen, samt søge indsigt og berigtigelse af dine oplysninger på Twelveroots.dk. Dette er rettigheder if persondataloven. Du kan til enhver tid bede os om at få slettet dine oplysninger hos os.Hvis du mener vi behandler dine personoplysninger ulovligt, har du mulighed for at indgive en klage til det danske datatilsyn.Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse denne, bedes du sende en mail til kundeservice. mail: info@twelveroots.dk.

COOKIE POLITIK
Når du besøger www.twelveroots.dk og dets undersider, indsamles oplysninger om dig, som anvendes til at forbedre indhold og tilpasse siden. Herunder kan du blive oplyst om hvad vi indsamler, hvordan vi behandler det, samt hvad vi anvender oplysningerne til.

Hvad er cookies
Ved dit første besøg hos twelveroots.dk, vil der fremkomme en boks i bunden af siden med accept af vores cookie politik og betingelser. En cookie er en tekstfil, der opmagasineres i din browser og registrere din færden på nettet. Oftest bliver en cookie brugt til, at registerer din adfærd ud fra statistikker, der skal forbedre brugeroplevelsen på en side.

Hvordan undgår du cookies
Hvis ikke du ønsker at gemme cookies på din webbrowser, kan du selv spærre for alle cookies, de nuværende på din browser, eller få en påmindelse inden de gemmes.Når du spærrer eller sletter cookies, vil du opleve at annoncer bliver mindre relevant, og vil optræde oftere.

Cookies på Twelveroots.dk
Hos Twelveroots.dk bruger vi statistik til at forbedre din oplevelse på vores side og få mere viden om din adfærd. Vi videregiver information til tredje parter, hvis det kræves i tilfælde af myndigheds krav.

Nødvendige cookies
Nødvendige cookies bruger vi hos Twelveroots.dk til at gøre hjemmesiden brugbar ved brug af basale funktioner, fx navigations-muligheder og indgang til sikret områder. Hvis ikke vi bruger disse cookies, vil siden ikke fungere.

Statistiske cookies

Statistiske cookies bruge vi til at indsamle og analysere på, hvordan du interagere med siden. Disse oplysninger er anonyme. Vi anvender fx Google Analytics til at anskaffe viden om, hvordan du navigerer rundt på vores side. Disse oplysninger registreres af Googles server. Vi videregiver trafikmålingsoplysninger til vores partnere i anonym form, med det formål at dokumentere trafikken på vores side.

Tekniske cookies
Twelveroots.dk forvaltes af Simply.com. For at identificere dig, når du besøger vores side, bruger vi cookies. Dette for at undgå at du skal godkende vores cookie politik, hver gang du besøger siden.

Spørgsmål
Har du spørgsmål eller kommentarer til vores anvendelse af cookies, er du velkommen til at kontakte os på info@twelveroots.dk