Gratis fragt over 499,-

  • 0

Pieces striktrøjer med hals

Pieces striktrøjer med hals kommer i mange forskellige former. I de kolde vintermåneder er det dejligt at have en lækker striktrøje med en høj hals så du kan varme dig lidt ekstra i kulden. Her hos Twelve Roots har vi et stort udvalg af forskellige striktrøjer fra Pieces med forskellige halsudskæringer. Halsudskæringen på din striktrøje kan nemlig være det der er med til at give dit outfit lidt ekstra detaljer så dit outfit kan komme til sin fulde ret. Vores striktrøjer med hals fra Pieces kommer i mange forskellige faconer. Dette gør sig både gældende når det kommer til halsudskæring, men også når vi snakker farver, mønstre og pasforme. Vores striktrøjer fra Pieces med hals kommer nemlig både i tætsiddende pasforme, normale pasforme og med løstsiddende pasforme, så du kan finde en model du føler dig tilpas i. Derudover kommer de også i et hav af dejlige farver og med forskellige dejlige strikkede og farvede mønstre, så du kan finde en lækker strik der passer til dig. Gå på jagt i vores dejligt store udvalg af lækre striktrøjer med hals fra Pieces og find den model der passer til dig.

Pieces striktrøjer med forskellige halsudskæringer.

Vores dejlige striktrøjer fra Pieces kommer med mange forskellige former for hals. Vi har et stort udvalg af mange forskellige slag halsudskæringer på vores striktrøjer, så du kan finde en der passer til det formål du ønsker. Vores striktrøjer fra Pieces kommer med både høj hals, som for eksempel en lækker rullekrave eller en halvhøj hals. Disse er perfekte i den kolde vinterperioder da du i denne tid har brug for lidt ekstra varme, både når du er udendørs i sneen eller indendørs til hygge med familie og venner. Vores striktrøjer fra Pieces kommer også med rund hals eller med v-hals. Disse typer halsudskæringer er de klassiske halsudskæringer, og er typer der kan bruges i alle sammenhænge hele året rundt. Dette gælder uanset hvilken anledning du skal bruge din striktrøje i. Alle typer kan være med til at give dit outfit en lækker detalje. Vores striktrøjer fra Pieces med hals kan nemlig styles på mange lækre måder, så du kan føle dig fuldstændigt tilpas.

Style din striktrøje fra Pieces med hals

Halsudskæringen på din striktrøje kan have meget at sige i forhold til hvordan dit outfit fremstår. Style dit outfit efter hvilken halstype du har på din striktrøje for at samle dit look så meget som muligt. Har du en af vores striktrøjer fra Pieces med høj hals på, kan du med fordel tilsætte en fin halskæde udover den høje hals på din strik, for at give den lidt ekstra detaljer. Har du en striktrøje med en meget åben hals som eksempelvis en v-halset striktrøje eller en med en rund hals, kan du tilsætte et par lange fine øreringe til dit outfit som kan være med til at fremhæve din hals. Vores striktrøjer fra Pieces kan altså styles på en fed måde uanset hvilken halsudskæring din trøje har. Vælg en striktrøje med hals der komplimentere dig, din krop og personlighed i vores store udvalg fra Pieces.