Julegaver byttes indtil 5. januar

Fortrydelsesret & Ombytning

FORTRYDELSESRET
Hos Twelveroots.dk har du 14 dages fortrydelsesret, gældende fra modtagelses datoen. Du skal inde på vores side udfylde retur formular. Du har pligt til at returnerer varen i sammen stand, som den er modtaget.
Hvis fristen udløber på en helligdag, grundlovsdag, juleaften eller nytårsaften, forlænges fristen til den efterfølgende hverdag. 

Husk at vedlægge ordrebekræftelsen/returseddel ved returnering.

Enkelte varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten, såsom . Man kan miste sin fortrydelsesret, på bl.a. plomberede produkter, hvor emballagen er brudt. Eller varer som af hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt - heriblandt forsegling på badetøj - her bortfalder din fortrydelsesret. Derfor skal undertøj/badetøj prøves uden på eget undertøj, og al forsegling skal blive på tøjet der prøves.

VIGTIG: Du skal sende varerne retur senest 14 dage fra modtagelsesdatoen. Vi modtager ikke varer retur efter den dato.

RETURNERING
Skulle de fremsendte varer ikke leve op til dine forventninger, kan du sende din ordre retur og få pengene tilbage.
Du skal ind på vores side og udfylde returseddel. Husk at vedlægge kopi af ordrebekræftelsen/returseddel eller anden dokumentation for dit køb.
Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning. Vi kan hvis i ønsker tilbyde en returseddel. Prisen for den er 49 kr.

Returvarer sendes til nedenstående adresse:

Twelve Roots ApS
Radstrupvejen 16
5290 Marslev
Denmark

OBS! Fodtøjsæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, men pakkes ind ved returnering.
Varerne skal returneres med originale mærker m.m.
Ved tilbagelevering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for
pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.


RETURPAKKER SKAL SENDES MED OMDELING
Du vælger selv hvilke fragt-/pakkefirma du vil benytte i forbindelse med returnering af din vare. vI modtager ikke pakker sendt retur med DAO via Guloggratis, da de bliver leveret i pakkeshop, som vi ikke har mulighed for at hente. Vi anbefaler at bruge Postnord eller GLS. Vi kan tilbyde jer en retur label fra GLS til 49 kr.
Vi anbefaler, at du sender din returpakke med Track and Trace, hvis der skulle opstå forsinkelse eller udeblivelse af pakken, er der mulighed for at spore denne.
Vi modtager og accepterer ikke returpost sendt til postbutik eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny (med omdeling). Alle udlæg i sådanne situationer pålægges afsender. Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

BYTTE
Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnerer varen og lave en ny ordre via webshoppen. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto.
Husk at vedlægge ordrebekræftelsen/returseddel.


TILBAGEBETALING
Når vi modtager retur varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.
Beløbet bliver altid tilbageført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du f.eks. betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Beløbet skal ifølge forbrugerreglen tilbagebetales inden der er gået 14 dage fra modtagelsen af retur varen, vi bestræber os dog på at tilbagebetale pengene umiddelbart efter modtagelsen af returvaren/varer. Vær OBS på at der kan gå 2-3 bankdage før du kan se retur beløbet på din konto.

BEMÆRK: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, eller du KUN sender dele af det samlet køb retur fordi:
- Du reelt har taget varen i brug.
- Hvis mærkat/label er aftaget helt eller delvist, eller hvis den mangler.
- Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
- Du har håndterede varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer.
- Du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.

- at du KUN sender dele af det samlet køb retur. Her betales fragten ikke tilbage.

Hvis du har taget varen i brug ud over hvad der er nødvendigt for at kunne konstatere varens art,
egenskaber og den måde den fungerer på, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde. Du hæfter altså kun for eventuel forringelse af varens værdig, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde de fungerer på. Emballagen/indpakningen af varen skal behandles med omhu, her tænkes specielt på sko- og smykkeæsker, så vi kan genbruge den - hvis ikke kan der fremkomme værdiforringelse af varen.

SPØRGSMÅL ANG. RETURNERING AF VARER
har du spørgsmål kan du rette henvendelse til vores kundeservice, på mail info@twelveroots.dk